Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Recomandă-ne studenți și te recompensăm!

Dacă ai în jurul tău elevi și studenți pasionați de antreprenoriat care crezi că ar fi potriviți pentru facultatea noastră, povestește-le despre noi! Iar dacă aceștia devin studenți, primești de la noi un mulțumesc în valoare de 400 EUR pe care îi poți folosi tu sau îi poți dona studentului pe care l-ai recomandat. 

Iată cum arată procedura de referral/ recomandare în 4 PAȘI.

Pasul 1 – Folosește resursele noastre atunci când discuți cu elevii/ studenții

Pasul 2 – Informează-ne despre persoana pe care o recomanzi

Ca să putem urmări progresul viitorului aplicant, te rugăm să ne dai datele lui/ ei în acest formular dar și datele tale pentru a te tine la curent cu statusul persoanei și să îți putem spune daca a aplicat sau nu și ulterior pentru a intra în posesia banilor. În urma completării formularului, vom contacta persoana respectivă pentru a-i cere acordul pentru stocarea datelor de contact în baza noastră de date iar dacă este de acord îi vom oferi sprijin pentru a aplica.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii te rugăm să o contactezi pe Adina Cristescu, Marketing Manager,  datele ei sunt adina.cristescu@entreprenation.ro sau la telefon +40.745.632.464.

Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Ce urmează după ce ne recomanzi pe cineva?

 Pasul 3 – Te vom ține la curent cu progresul oamenilor recomandați în procesul de admitere

La EA – The Entrepreneurship Academy avem sesiuni de admitere lunar, astfel, dacă persoana recomandată de tine va aplica și plătește depozitul, te vom înștiința pe email. 

Pasul 4 – Cum și când primești cei 400 EUR?

Condițiile pentru intrarea în posesia celor 400 EUR sunt ca persoana recomandată sa fie acceptată și să-și securizeze locul la facultate, plătind depozitul de 900 EUR. Te vom contacta pentru a-ți cere o factură pentru a-ți putea vira cei 400 EUR. Alternativ, dacă îți dorești să sprijini viitorul student cu această sumă, îi putem face un discount din taxa de școlarizare de 400 EUR. Această sumă poate fi încasată până pe 1 August al anului în care persoana pe care ai recomandat-o va începe studiile.

Referral fee pentru studenții recomandați de VSFA variază în felul următor

  1. Pentru primii 10 studenți recomandați de VSFA, referral fee este 400 EUR
  2. Pentru următorii 10 studenți, referral fee este 450 EUR
  3. Pentru peste 20 de studenți, referral fee este 500 EUR

Partenerii noștri