Metodologie

Programul de studii de licență de patru ani oferă studenților expertiza necesară pentru atingerea obiectivelor lor în afaceri și în viața de zi cu zi. Aceștia dobândesc experiența în managementul afacerilor, și de asemenea învață să devină oameni mai buni, respectați și iubiți de cei cu care lucrează, fie în start-up-uri, fie în companii mai mari. Viziunea noastră asupra învățării combină ateliere interactive, de coaching și mentorat, folosind atât sarcini reflexive, cât și practice, menite să îi învețe cum să gândească și să acționeze pentru a obține rezultate.

EA - The Entrepreneurship Academy înseamnă

Echipe de antreprenori
Learning by doing
Real Business
Guided self-organized learning
Spații de lucru în comun
Spații de lucru în comun Studenții de la EA formează echipe, învață și aplică abilități de leadership, colaborare, cooperare și comunicare cu membrii echipei lor.
Spații de lucru în comun Toate atelierele și cunoștințele sunt gata pentru a fi practicate și aplicate de către studenții noștri în startup-urile și proiectele pe care le încep și le dezvoltă în timpul anilor de studiu.
Spații de lucru în comun Afacerile și proiectele pe care le încep studenții noștri se adresează nevoilor reale ale clienților de pe piața muncii. Pe baza înțelegerii clienților, aceștia câștigă bani reali, învățând cum să dezvolte și să vândă un produs grozav.
Spații de lucru în comun Întreaga metodologie de învățare de la EA este axată pe crearea unui cadru în care studenții să devină autonomi în procesul lor de învățare, cu sprijinul antrenorilor de echipă, experților și mentorilor de afaceri, o abilitate de învățare care le va servi pentru tot restul vieții.
Spații de lucru în comun Academia noastră oferă studenților un spațiu grozav pentru a studia și a-și conduce afacerea, creând pentru întreaga comunitate EA o cultură confortabilă, prietenoasă, care generează creativitate și creare de rețele, pentru prietenii și parteneriate puternice și de lungă durată.

Teorie

Întregul curriculum de la EA este construit în jurul nevoilor studenților care se lansează în aventura vieții lor: începerea, creșterea și stabilirea de afaceri și proiecte prospere. De aceea, ne concentrăm pe cinci linii de învățare, care oferă cea mai bună bază pentru viitorii antreprenori și profesioniști în afaceri.

  • Linia de învățare a antreprenoriatului acoperă cunoștințe despre subiecte relevante, cum ar fi practica și teoria antreprenoriale de bază, cercetare (cantitativă și calitativă) sau abilități de prezentare.
  • Linia de învățare a performanței în echipă oferă studenților noștri terenul de joacă pentru a învăța cum să inițieze și să dezvolte proiecte antreprenoriale într-un mediu ghidat și să-și exerseze abilitățile de colaborare, cooperare și comunicare, precum și autoreflecție și gândire înainte prin ateliere și subiecte precum Sesiunea de Echipă și Lectura de Carte.
  • Linia de învățare a conducerii sprijină studenții să dezvolte abilități personale și de leadership a echipei, prin subiecte precum Dialog, Construirea de echipe performante sau Interculturalitate.
  • Linia de învățare pentru creare și comercializare oferă studenților noștri cursuri pentru a-i sprijini în recunoașterea tendințelor și inovațiilor din cadrul piețelor și economiei globale prin subiecte precum inovarea modelului de afaceri, marketingul și vânzările, înțelegerea inovației sau futurismul.
  • Linia de învățare a competențelor integrate sprijină toate celelalte linii de învățare, oferind studenților noștri o educație completă, cu subiecte precum Finanțe, Drept, Design de site-uri web sau Eficacitatea canalelor online.

Practică

Învățarea prin practică este unul dintre pilonii principali pe care se bazează viziunea noastră asupra învățării. Aplicarea cunoștințelor pe care le dobândesc studenții noștri în timpul atelierelor în afacerile lor și proiectele antreprenoriale este o modalitate de a ne asigura că își dezvoltă practic abilitățile și asimilează în profunzime utilizarea metodelor și instrumentelor de afaceri învățate.
Money Goal-ul anual este o modalitate foarte sigură pentru studenții noștri de a câștiga independență financiară și de a-și dovedi că aplică corect conceptele și instrumentele de afaceri pe care le-au învățat în timpul atelierelor.
Vizitele clienților îi mențin în contact constant cu potențialii lor clienți, înțelegându-i și putând astfel să răspundă nevoilor într-un mod semnificativ și eficient.
24h Challenge este o competiție de cunoștințe de business combinată cu abilități de colaborare, între toate echipele din cadrul programului, bazată pe provocări reale de business din partea antreprenorilor români care conduc companii mari.
Pe parcursul tuturor atelierelor, sarcinile intermediare, precum și evaluările finale sunt concentrate pe cât posibil în aplicarea conceptelor, metodelor și instrumentelor pe propriile afaceri și proiecte.

Întrebări frecvente

Studenții își alocă în principal tot timpul activităților legate de facultate. Este un loc de muncă cu normă întreagă să urmezi o licență în administrarea afacerilor (BBA) și este un loc de muncă cu normă întreagă să fii un tânăr antreprenor și să-ți lansezi afacerea. În medie, săptămânal, din cele 8 ore de lucru pe zi, studenții petrec 50 % din timpul lor într-o experiență de învățare facilitată, iar cealaltă jumătate din timp este dedicată pentru ideile lor de business.

Deoarece licența oferită este un program de studii acreditat, toate cursurile au o evaluare finală în funcție de curriculum și tipul de materie. Toate detaliile evaluărilor finale sunt anunțate înainte de începerea cursului. Este important de reținut că toate evaluările includ sarcini practice care sunt strâns legate de afacerea pe care o au studenții.

Studenții trebuie să citească cărți dintr-o listă furnizată de facultate, pentru a obține o sumă de credite. Ei aleg din acea listă cărțile pe care doresc să le citească și trebuie să scrie și eseuri argumentative, care să cuprindă concluziile pe care le vor pune și în practică.

Da, studenții pot alege cu cine să facă business. Ei au libertatea de a lucra cu colegii lor de an, studenți mai tineri sau mai în vârstă, sau chiar cu prietenii din afara universității. Ceea ce este important este să-și justifice partea lor din profit pentru a demonstra că și-au îndeplinit scopul de bani.

Descoperă facultatea și studenții noștri la evenimentele Open Doors