Experiența internațională

Experiența internațională îi modelează pe studenții noștri să devină oameni de afaceri creativi și ambițioși, văzând ce este posibil și învățând cum să-l obțină, indiferent de limitele geografice și de fondul cultural.

Experiența internațională Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Experiență internațională

Pe parcursul celor patru ani de la academia noastră, studenții călătoresc în fiecare an timp de șase până la opt săptămâni către o destinație diferită, aliniată cu obiectivele de învățare ale anului de studiu respectiv. De la inspirarea și construirea echipelor în Amsterdam la începutul programului, până la înțelegerea economiilor emergente ale lumii în al doilea an de studiu și la găsirea de parteneri de afaceri și clienți în țările dezvoltate în al treilea an de studiu, studenții noștri vor avea o vastă experiență internațională până la sfârșitul facultății.

Olanda

Amsterdam

În Amsterdam, studenții își încep experiența internațională, cunoscându-și colegii de ani și formându-și echipele pentru următorii 4 ani de învățare și realizarea de proiecte împreună.

Statele Unite ale Americii

San Francisco

În centrul antreprenoriatului și al afacerilor, studenții noștri sunt inspirați de antreprenori creativi și dinamici, în timp ce își dezvoltă rețeaua de afaceri.

India

Bangalore

Cu cultura sa bogată și economia aflată în creștere ridicată, India prezintă studenților noștri oportunități de afaceri și noi perspective de a face afaceri.

Africa de Sud

Cape Town

Cape Town oferă un mediu foarte dinamic și sigur, în care studenții noștri descoperă mixuri culturale interesante și învață despre puterea antreprenoriatului social.

Israel

Tel Aviv

O combinație unică de culturi diferite, oameni antreprenori și oameni de afaceri experimentați - Tel Aviv oferă studenților noștri o perspectivă unică asupra afacerilor.

Statele Unite ale Americii

Los Angeles

Adăpostul celui mai înalt nivel al afacerilor de divertisment și de agrement, orașul emblematic din SUA oferă o excelentă învățare pentru serviciul cu clienții și cum să obții un avantaj competitiv pe piață.

Întrebări frecvente

Conform manualului de acreditare a programului, există locații recomandate pentru fiecare an de studiu. Cu toate acestea, viziunea noastră asupra învățării include oportunitatea studenților de a propune altele diferite, cu argumente și motive întemeiate care susțin propunerea. În anul I și anul IV, totuși, opțiunea de a alege nu există, din cauza călătoriei de învățare obligatorie în Amsterdam în anul I și a prezentării tezei în Amsterdam pentru anul IV. Posibilitatea de a propune noi locații rămâne disponibilă pentru anul II și III.

Scopul călătoriei este învățarea într-un mediu diferit cultural și de afaceri. Timpul pentru afaceri și ateliere este similar cu o perioadă similară în facultate, trei zile întregi pe săptămână. Există suficient timp pentru a vizita alte orașe, pentru a vedea muzee și teatre și multe locații culturale sau de vizitare a obiectivelor turistice.

Descoperă facultatea și studenții noștri la evenimentele Open Doors