Facultatea de realitate pe care ți-o dorești

Vrei să-ți spunem mai mult?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Suntem singura facultate din România unde înveți practic să-ți construiești propriul business încă din primul an de facultate.

Programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză te va ajuta să acumulezi competențele necesare realității de business curente și să-ți dezvolte un mindset antreprenorial printr-un model educațional unic, testat de 20 ani în alte universități din Olanda, Finlanda, Spania.

  • Profesorii sunt experți și oameni de business
  • Deschizi propria firmă de exercițiu din primul an de facultate
  • Business & team coaches care te ajută să-ți dezvolți propriul business
  • Learning journeys anuale de 6-8 săptămâni în Europa, Africa, America de Sud
  • Diploma acreditată internațional

Avantajele tale, ca student The Entrepreneurship Academy

Scrie-ne și un membru din echipa EA - The Entrepreneurship Academy te va contacta în 24h.

Învățare practică, din primul an de facultate

Pe parcursul unui an universitar vei avea: learning journey, vizite în companii, sesiune bazată pe rezolvarea unor provocări de business pe baza unor brief-uri primite direct de la companii.

Comunitate de experți

Accesul la o comunitate de experți, mentori, coachi, care susțin prin expertiza lor învățarea și îți facilitează accesul la diverse resurse.

Acces la fonduri de investiții

Ai acces la un fond de burse de 500.000 de euro pus la dispoziție de fondatorii facultății. În plus, prin intermediul comunității ai acces la fonduri de investiții pentru business-ul tău.

Găsirea partenerilor de business

Îți dezvolți business-ul alături de o echipă care va învăța să devină performantă, care are aceleași valori și interese de creștere cu tine

Dezvoltarea competențelor tehnice și interpersonale

Curricula facultății este axată pe dezvoltarea accelerată a competențelor profesionale necesare în mediul business antreprenorial și intraprenorial

Mindset matur și flexbil

Dezvoltarea unei mentalități mature, flexibile și orientată pe soluții, astfel încât să poți aplica cunoștințele dobandite în lumea reală de business

Studenți de milioane

Peste 60 de studenți au absolvit programul de licență, iar în prezent 109 tineri sunt studenți ai EA - The Entrepreneurship Academy. Dintre acestia:

40 %
au business-urile proprii
40 %
lucrează la conceptul business-ului
20 %
lucrează în companii

Absolvenți

Eduard Burghelia
Start business:

2016, lansare 2018 cand Edi era student în anul 4

Venituri (2022):

100.000 EUR

Valoare investitii:

135.000 EUR

Angajati (2022):

3

Raluca Enache & Daniela Padurariu
Start business:

2020, cand ambele erau in anul 2

Venituri (2021):

60.000 EUR

Valoare investitii:

228.000 EUR

Angajati (2022):

5

Ana Pitic & Oana Corcodel
Start business:

2019, cand Ana si Oana erau studente în anul 2

Venituri (2022):

64.000 EUR

Valoare investitii:

100.000 EUR

Angajati (2022):

6

George Moroianu & Alex Burghelia
Start business:

2019, cand George era student în anul 4 si Alex era in anul 3

Venituri (2021):

34 milioane EUR

Valoare investitii:

8 milioane EUR

Angajati (2022):

100+

Ciprian Dudulea & Horia Stupu
Start business:

2020, cand Ciprian si Horia erau studenti în anul 4

Venituri (2022):

1 milion EUR

Valoare investitii:

1 milion EUR

Angajati (2022):

25

Studenții noștri în 2022:

62
de business-uri active ale studenților
15
idei în prospectare
8
prototipuri lansate
15
startupuri profitabile
1.500.000 EUR
vânzări totale cumulate în ianuarie-august 2022

Ce spun studenții noștri?

The Entrepreneurship Academy este locul unde poți să îți depășești limitele. Dacă îți dorești cu adevărat, dacă lucrezi smart și dacă nu permiți obstacolelor să te oprească, vei ajunge cu siguranță un om de succes. De ce? Pentru că tot mediul EA (informația, oamenii și infrastructura) este conceput să faciliteze călătoria ta de la omul din prezent la cel care vrei să ajungi.

Adrian Brănișteanu

student în anul 4
The Entrepreneurship Academy este locul unde am găsit resursele necesare pentru începerea carierei mele în antreprenoriat. Experții mă ajută mereu cu resursele pentru învățare, coach-ul echipei este persoana care mi-a adresat întrebările necesare pentru a rezolva situațiile pe care eu le consideram iremediabile. Un business este un exercițiu de esențialism și proactivitate constantă, iar acest aspect l-am învățat de la unul din studenții mai mari. EA este o facultate în care trebuie să practici ceea ce înveți la cursuri sau în sesiunile de mentorat. Trebuie să practici într-un proiect, inițiativa sau business, oricât ar fi el de mic. Suntem încurajați să testăm, pentru că a da greș este parte din procesul de învățare. Am făcut nenumărate greșeli și toate au dus la o Mihaela mai autonomă și asumată. The Entrepreneurship Academy mi-a dat o bună parte din resursele necesare ca eu să mă autodepășesc. Pe lângă motivația de a vedea exemple de succes în jurul tau, se crează un cadru perfect pentru ca tu, mic antreprenor, să îți pui la îndoială ideile. Faci parte dintr-o comunitate în care, cu siguranță, ‘’ cineva știe pe cineva’’ care poate să te ajute să îți depășești obstacolul.

Mihaela Mihalcea

studentă în anul 4
Choosing an university is not an easy task for anybody and if I were to be honest, it was even more difficult for me because I couldn’t find any faculty that met my standards: actually learning something that will make sense for the rest of my life, having teacher that have actually applied what they are teaching others or an environment in which everybody grows together in order to build a strong community. Besides this, EA has given me access to a lot of knowledge not only on how to do business and what an entrepreneur is meant to do, but also about how to properly have a dialogue or how to approach different cultures. To sum up, if you are looking for network, knowledge and business opportunities in Romania, EA should be on top of your list.

Tudor Cojan

student în anul 4

Experții noștri

Comunitatea educațională a facultății include Team Coaches, mentori și experți care sunt oameni de afaceri, intraprenori și antreprenori cunoscuți și apreciați. Printre ei se numără și:

Raluca Radu

Country Manager @ ANSWEAR Romania

Indira Abdulvoap

General Manager @ Logiscool România

Dragoș Bălan

Fondator @ Marcom Hub

Alin Copindeanu

CEO and Co-founder @ Tudor. Personal Tailor

Burse și taxe

Taxa de școlarizare a EA-The Entrepreneurship Academy este de 9.000 EUR pe an, dar poate ajunge la 6.000 EUR dacă accesezi bursele puse la dispoziție.

În plus, ai acces și la alte 2 surse de finanțare:

Hai să ne cunoaștem!

Scrie-ne și un membru din echipa EA - The Entrepreneurship Academy te va contacta în 24h.

Partenerii noștri