Hai să ne cunoaștem!

Știm cât de de important este să experimentezi pentru a lua cele mai bune decizii. Dacă încă încerci să îți dai seama dacă business-ul sau antreprenoriatul sunt pentru tine, sau daca EA – The Entrepreneurship Academy îți împlinește dorințele de dezvoltare, poți afla răspunsurile la aceste întrebări participând la evenimentele noastre!

Te invităm la acest tip de evenimente mai ales dacă te interesează să studiezi la universitatea noastră! Vom răspunde la toate întrebările sau curiozitățile tale așa că îți sugerăm să le notezi înainte de eveniment ca să nu uiți nimic!

ONGOING

Întâlnire 1-la-1

Această întâlnire este oportunitatea perfectă pentru ca tu să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare ai avea legat de EA – The Entrepreneurship Academy. Întâlnirile 1-la-1 sunt create special pentru ca noi să îți putem da informații care nu se regăsesc pe site-ul nostru și pentru a te ajuta să iei o decizie privind viitorul tău.

12 aprilie

EA Open Day

Știai că la EA - The Entrepreneurship Academy profesorii sunt experți și antreprenori? Vino să afli mai multe la EA Open Day!
Timp de o oră îți vom spune totul despre programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză și un model educațional unic, care te va ajuta să acumulezi competențele necesare realității de business curente.

11 mai

Cum să înveți eficient

Se apropie un examen important din viața ta și dintr-o dată ți se pare că timpul pe care l-ai alocat pentru studiu e prea scurt.

Sounds familiar?

Prin aceeași experiență a trecut și studenta noastră și fondatoarea ÎNVAȚĂde10, Andreea Găitan, pe care vei avea șansa să o cunoști și să îi adresezi toate curiozitățile legate de cum să studiezi eficient.

13 iulie

Admitere pe loc

Test-test-test

Revenim în toamnă cu experiențe noi și subiecte interesante din domeniul antreprenoriatului! Stay tuned and enjoy your free time!

Dacă încă nu te-ai convins dacă antreprenoriatul sau business-ul sunt domeniile potrivite pentru tine, te invităm la o serie de evenimente în care îți poți testa cunoștințele și abilitățile. Poți de asemenea să câștigi premii, o parte dintre ele constau chiar în burse de studiu la EA.

Partenerii noștri