Hai să ne cunoaștem!

Știm cât de de important este să experimentezi pentru a lua cele mai bune decizii. Dacă încă încerci să îți dai seama dacă business-ul sau antreprenoriatul sunt pentru tine, sau daca EA – The Entrepreneurship Academy îți împlinește dorințele de dezvoltare, poți afla răspunsurile la aceste întrebări participând la evenimentele noastre!

Te invităm la acest tip de evenimente mai ales dacă te interesează să studiezi la universitatea noastră! Vom răspunde la toate întrebările sau curiozitățile tale așa că îți sugerăm să le notezi înainte de eveniment ca să nu uiți nimic!

ONGOING

Întâlnire 1-la-1

Această întâlnire este oportunitatea perfectă pentru ca tu să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare ai avea legat de EA – The Entrepreneurship Academy. Întâlnirile 1-la-1 sunt create special pentru ca noi să îți putem da informații care nu se regăsesc pe site-ul nostru și pentru a te ajuta să iei o decizie privind viitorul tău.

30 Martie

Cum poți călători și învăța în facultate?

Ideea de a călători în timp ce studiezi te expune la noi culturi și îți îmbunătățește abilitățile de a te descurca într-o țară străină, totul în timp ce lucrezi pentru business-ul tău.

Too good to be true?

Te așteptăm să afli direct de la studenții noștri cum i-a schimbat și ajutat experiența de student EA, în țări precum Olanda, Africa de Sud sau Statele Unite, la formarea propriului business.

12 aprilie

EA Open Day

Știai că la EA - The Entrepreneurship Academy profesorii sunt experți și antreprenori? Vino să afli mai multe la EA Open Day!
Timp de o oră îți vom spune totul despre programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză și un model educațional unic, care te va ajuta să acumulezi competențele necesare realității de business curente.

Dacă încă nu te-ai convins dacă antreprenoriatul sau business-ul sunt domeniile potrivite pentru tine, te invităm la o serie de evenimente în care îți poți testa cunoștințele și abilitățile. Poți de asemenea să câștigi premii, o parte dintre ele constau chiar în burse de studiu la EA.