Hai să ne cunoaștem!

Știm cât de de important este să experimentezi pentru a lua cele mai bune decizii. Dacă încă încerci să îți dai seama dacă business-ul sau antreprenoriatul sunt pentru tine, sau daca EA – The Entrepreneurship Academy îți împlinește dorințele de dezvoltare, poți afla răspunsurile la aceste întrebări participând la evenimentele noastre!

Te invităm la acest tip de evenimente mai ales dacă te interesează să studiezi la universitatea noastră! Vom răspunde la toate întrebările sau curiozitățile tale așa că îți sugerăm să le notezi înainte de eveniment ca să nu uiți nimic!

7 decembrie

Q&A cu studenți EA

Te invităm la un discuție cu experții și studenții facultății, pentru a-ți povesti despre experiența lor în facultate dar și pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le-ai putea avea despre EA – The Entrepreneurship Academy.. sau despre antreprenoriat.

ONGOING

Întâlnire 1-la-1

Această întâlnire este oportunitatea perfectă pentru ca tu să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare ai avea legat de EA – The Entrepreneurship Academy. Întâlnirile 1-la-1 sunt create special pentru ca noi să îți putem da informații care nu se regăsesc pe site-ul nostru și pentru a te ajuta să iei o decizie privind viitorul tău.

9 Decembrie

EA Snack & Chat

Ai făcut deja cunoștință cu EA- The Entrepreneurship Academy într-un eveniment online sau într-un alt context, dar vrei să ? Hai să ne cunoaștem face to face într-un eveniment informal și să afli mai multe despre ce îți oferă acest program de licență, să cunoști oameni din comunitatea EA și să înțelegi cum funcționează lucrurile când devii student-antreprenor.

Dacă încă nu te-ai convins dacă antreprenoriatul sau business-ul sunt domeniile potrivite pentru tine, te invităm la o serie de evenimente în care îți poți testa cunoștințele și abilitățile. Poți de asemenea să câștigi premii, o parte dintre ele constau chiar în burse de studiu la EA.

13 decembrie

Tips & tricks: Cum să găsești ideea de business

Te invităm la un webinar gratuit în care vei afla cum să găsești ideea de business potrivită, începând cu primii pași în procesul de generare de idei până la construirea unui produs pornind de la o nevoie reală.

12 ianuarie

Principii antreprenoriale - 5 pași în deschiderea propriului business

A pune bazele propriei afaceri este o experiență extrem de interesantă și plină de satisfacții. Dar nu știi exact de unde să începi?
Te așteptăm la webinarul gratuit să descoperi relevanța principiilor în antreprenoriat și cum te ajută când vrei să intri în mediul business.