Facultatea de realitate pe care o dorești pentru copilul tău

Vrei să-ți spunem mai mult?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Suntem singura facultate din România unde studenții învață practic să-și construiască propriile business-uri încă din primul an de facultate.

Programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză îi ajută pe studenți să acumuleze competențele necesare realității de business curente și să dezvolte un mindset antreprenorial printr-un model educațional unic, testat de 20 ani în alte universități din Olanda, Finlanda, Spania.

  • Profesorii sunt experți și oameni de busines
  • Studenții își deschid propriile firme din primul an de facultate
  • Business Mentors & Team Coaches care îi ajută în dezvoltarea propriilor business-uri
  • Learning journeys anuale de 6-8 săptămâni în Europa, Africa, America de Sud
  • Diplomă acreditată internațional

Avantajele studenților

Învățare practică, din primul an de facultate

Pe parcursul unui an universitar studenții vor avea: learning journey, vizite în companii, sesiune bazată pe rezolvarea unor provocări de business pe baza unor brief-uri primite direct de la companii.

Comunitate
de experți

Accesul la o comunitate de experți, mentori, coachi, care susțin prin expertiza lor învățarea studenților și le facilitează accesul la diverse resurse.

Acces la fonduri de investiții

De-a lungul anilor, studenții de la EA au avut acces prin intermediul comunității la diverse fonduri de investiții sau business angels.

Găsirea partenerilor de business

Studenții noștri dezvoltă business-uri alături de o echipă care va învăța să devină performantă, care are aceleași valori și interese de creștere.

Dezvoltarea competențelor tehnice și interpersonale

Curricula facultății este axată pe dezvoltarea accelerată a competențelor profesionale necesare în mediul business antreprenorial și intraprenorial.

Mindset matur
și flexbil

Dezvoltarea unei mentalități mature, flexibile și orientată pe soluții, astfel încât studenții să poată aplica cunoștințele dobandite în lumea reală de business.

Studenți de milioane

Peste 90 de studenți au absolvit programul de licență, iar în prezent 105 tineri sunt studenți ai EA - The Entrepreneurship Academy. Dintre acestia:

40 %
au business-urile proprii
40 %
lucrează la conceptul business-ului
20 %
lucrează în companii

Absolvenți

Eduard Burghelia
Start business:

2016, lansare 2018 cand Edi era student în anul 4

Venituri (2022):

100.000 EUR

Valoare investitii:

135.000 EUR

Angajati (2022):

3

Raluca Enache & Daniela Padurariu
Start business:

2020, cand ambele erau in anul 2

Venituri (2021):

60.000 EUR

Valoare investitii:

228.000 EUR

Angajati (2022):

5

Ana Pitic & Oana Corcodel
Start business:

2019, cand Ana si Oana erau studente în anul 2

Venituri (2022):

64.000 EUR

Valoare investitii:

100.000 EUR

Angajati (2022):

6

George Moroianu & Alex Burghelia
Start business:

2019, cand George era student în anul 4 si Alex era in anul 3

Venituri (2021):

34 milioane EUR

Valoare investitii:

8 milioane EUR

Angajati (2022):

100+

Ciprian Dudulea & Horia Stupu
Start business:

2020, cand Ciprian si Horia erau studenti în anul 4

Venituri (2022):

1 milion EUR

Valoare investitii:

1 milion EUR

Angajati (2022):

25

Studenții noștri în 2022:

62
de business-uri active ale studenților
15
idei în prospectare
8
prototipuri lansate
15
start-up-uri profitabile
1.500.000 EUR
vânzări totale cumulate în ianuarie-august 2022

Ce spun studenții noștri?

The Entrepreneurship Academy este locul unde am găsit resursele necesare pentru începerea carierei mele în antreprenoriat. Experții mă ajută mereu cu resursele pentru învățare, coach-ul echipei este persoana care mi-a adresat întrebările necesare pentru a rezolva situațiile pe care eu le consideram iremediabile. Un business este un exercițiu de esențialism și proactivitate constantă, iar acest aspect l-am învățat de la unul din studenții mai mari. EA este o facultate în care trebuie să practici ceea ce înveți la cursuri sau în sesiunile de mentorat. Trebuie să practici într-un proiect, inițiativa sau business, oricât ar fi el de mic. Suntem încurajați să testăm, pentru că a da greș este parte din procesul de învățare. Am făcut nenumărate greșeli și toate au dus la o Mihaela mai autonomă și asumată. The Entrepreneurship Academy mi-a dat o bună parte din resursele necesare ca eu să mă autodepășesc. Pe lângă motivația de a vedea exemple de succes în jurul tau, se crează un cadru perfect pentru ca tu, mic antreprenor, să îți pui la îndoială ideile. Faci parte dintr-o comunitate în care, cu siguranță, ‘’ cineva știe pe cineva’’ care poate să te ajute să îți depășești obstacolul.

Mihaela Mihalcea

studentă în anul 4
Choosing an university is not an easy task for anybody and if I were to be honest, it was even more difficult for me because I couldn’t find any faculty that met my standards: actually learning something that will make sense for the rest of my life, having teacher that have actually applied what they are teaching others or an environment in which everybody grows together in order to build a strong community. Besides this, EA has given me access to a lot of knowledge not only on how to do business and what an entrepreneur is meant to do, but also about how to properly have a dialogue or how to approach different cultures. To sum up, if you are looking for network, knowledge and business opportunities in Romania, EA should be on top of your list.

Tudor Cojan

student în anul 4

Ce spun părinții studenților noștri?

Mi-a plăcut de la început ideea, faptul că EA se dorea transpunerea sub o altă formă academică a studiilor de MBA. În plus, universitatea de antreprenoriat apărea din start ca o noutate în domeniul selectării viitorilor studenți, atât prin teste practice la "Bootday", cât și prin condițiile de admitere, care puneau preț pe ce știi să faci, să inovezi, nu neapărat pe notele avute în liceu sau la BAC (ca la orice angajare serioasă). Și nu în ultimul rând, am avut privilegiul să urmăresc pas cu pas, timp de 4 ani, transformarea unui licean care nu știa punctele cardinale ale funcționării unei afaceri, într-un adevărat antreprenor, la fel ca cei i-a admirat în anul II de studiu, la San Francisco. Îmi place să cred că am învățat și eu unele lucruri, alături de fiul meu.

Gabriel Stupu

Tatăl lui Horia Stupu - The Outfit & Difrnt

The Entrepreneurship Academy a fost mult mai mult decât o facultate pentru sora mea: colegi inteligenți, mentori implicați, oportunități de networking, informații practice și actualizate la cursuri și poate cel mai important un țel comun - acela de a reuși și a face lucrurile bine.

Ancuța Corcodel

Sora Oanei Corcodel (Fustițe cu Luminițe)

DA, ca părinte, recomand cu sinceritate această facultate. Cei doi băieți ai mei au urmat EA, cel mare intrând chiar în primul an de existență al acestei facultăți în România.
Emoțiile unui nou început pentru copilul său, nu iartă niciun părinte. Vrei ca drumul pe care îl alege copilul să fie sigur, să se poată descurca și singur după absolvire, “să nu stea pe tușă”.
Încrederea primului copil în oferta educațională a EA l-a determinat să urmeze această facultate. Și cel de-al doilea copil și-a urmat fratele ca exemplu, în următorul an, cu aceeași încredere și același interes.
Iar apoi, amândoi s-au propulsat în lumea afacerilor, cu mare succes, urmând pașii învățați.
Dezvoltarea lor, în oameni de afaceri, s-a realizat chiar pe parcursul anilor de studenție datorită acelor oameni care i-au învățat, i-au îndrumat, le-au insuflat încrederea în sine și acel “don’t give up”.
Aici sunt oamenii care i-au învățat că prin muncă și modestie pot să devină oameni mari! Și au reușit! M-au ajutat și pe mine, mama celor doi copii, să îmi împlinesc dorința de a-mi vedea copiii bine, cum se spune. Toată stima mea!
Vă urez succes, în speranța că aceste câteva cuvinte vă pot ajuta să luați o decizie hotărâtoare în ceea ce privește viitorul copiilor dumneavoastră!

Luminița Balcan

Mama lui Alex Burghelia și a lui Eduard Burghelia - Flip.ro & Confidas

Când Ciprian a venit și ne-a spus că el vrea să facă o facultate de antreprenoriat, ne-am gândit că este exact pe nevoia lui de a descoperi lumea afacerilor pe care o începuse deja din timpul liceului. Și așa a fost. Legăturile și deschiderea lectorilor au dat valoare și l-au scos din zona de confort pe toata durata studiilor.

Încrederea și transparența au fost cele mai importante calități, intrând în ritmul extraordinar de solicitant al acestei facultăți, suntem recunoscători pentru toate experiențele, pentru toate super-poveștile și toate provocările trăite în acești 4 ani.

Faptul că tot ce învața era rapid pus în practică, l-au ajutat să își însușească eșecurile, să se ridice după fiecare eșec și apoi să sărbătorească reușitele. Dacă ar fi să o ia de la capăt, eu cred că acesta este locul unde spiritul antreprenorial al lui Ciprian își depășește limitele, iar noi l-am susține la fel de mult în ceea ce face. EA rămâne în inimile noastre de părinți cu tot ce creează aici, împreună cu copiii noștri.

Cu toată stima,
doi părinți recunoscatori și fericiți

Neli & Nelu Dudulea

Părinții lui Ciprian Dudulea - The Outfit & Difrnt

Experții noștri

Comunitatea educațională a facultății include Team Coaches, mentori și experți care sunt oameni de afaceri, intraprenori și antreprenori cunoscuți și apreciați. Printre ei se numără și:

Raluca Radu

Country Manager @ ANSWEAR Romania

Indira Abdulvoap

General Manager @ Logiscool România

Dragoș Bălan

Fondator @ Marcom Hub

Alin Copindeanu

CEO and Co-founder @ Tudor. Personal Tailor

Burse și taxe

Taxa de școlarizare a EA-The Entrepreneurship Academy este de 9.000 EUR pe an, dar poate ajunge la 6.000 EUR dacă accesezi bursele puse la dispoziție.

În plus, ai acces și la o altă sursă de finanțare:

Hai să ne cunoaștem!

Scrie-ne și un membru din echipa EA - The Entrepreneurship Academy te va contacta în 24h.

Partenerii noștri