Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

24h
Challenges

O parte din creditele de performanță în echipă este un examen de rezolvare a problemelor în echipă. Este de fapt o competiție între toate echipele facultății pentru rezolvarea unei provocări din viața reală prezentată de o companie mare din România. Studenții citesc brief-ul, generează și creează soluții, analizează fezabilitatea și își prezintă rezultatele finale ca o echipă de consultanți, totul în 24 de ore de lucru, totul realizat într-un format de echipă.

Past 24h Challenges

Zona provocării

Acești jucători consacrați de pe piață și-au pus încrederea în studenții noștri cu unele dintre provocările lor de afaceri și au fost foarte impresionați de rezultate. Această secțiune prezintă câteva dintre provocările avute și către ce scop ce au lucrat studenții noștri.
Felicitări EA și în general tuturor celor implicați în organizarea 24h Challenge pentru noi, este un concept modern care ne-a surprins într-un mod foarte plăcut. Am remarcat în mod deosebit energia și capacitatea de implicare a echipelor participante, care într-un timp foarte scurt au reușit să genereze idei și soluții mature, foarte adaptabile la business-ul companiei noastre.
Cosmin Rotaru – Project Manager
24H Challenge cu studenții EA a fost o oportunitate bună pentru noi de a lucra îndeaproape cu noua generație. Am implicat studenții într-un proiect important pentru Google, care are multe provocări și puncte ascunse, „Cum să ajut mai multe companii mici să se integreze online?”. Am fost plăcut surprins de ideile generate, de munca depusă și, de asemenea, de modul în care au prezentat rezultatele. Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea mea cu studenții din acest proiect Google.
Dan Oros – Head of Marketing Romania
24H Challenge a fost o experiență pe care echipa Orange a trăit-o împreună cu studenții. Nu le-am așteptat doar ideile, ci am interacționat cu ei la telefon, pe e-mail și la birourile noastre, pe parcursul celor 24 de ore petrecute lucrând. Iar rezultatele s-au potrivit cu efortul tuturor! Multe dintre ideile elevilor echipei câștigătoare au fost ulterior implementate de Orange, prin urmare considerăm proiectul un win-win
Luiza Muller – Manager HR Orange
Experiența de a interacționa cu studenții EA a fost un proces de învățare autentic. Le-am oferit una dintre cele mai dificile provocări ale industriei asigurărilor de viață și a pensiilor private: cum să sensibilizăm și să atragem interesul tinerilor pentru aceste instrumente financiare? Am oferit acces la rapoartele noastre de cercetare, studiile noastre de piață și, după doar o zi, am primit propuneri tactice, cu implementare rapidă. Am apreciat foarte mult modul în care studenții și-au prezentat ideile și modul în care au răspuns la întrebările noastre.
Elena Neicu – Profesionist în comunicare corporativă

Întrebări frecvente

Ideile echipei câștigătoare sunt analizate în continuare de către furnizorul de brief pentru a vedea cum pot fi implementate. Foarte des, echipa câștigătoare este invitată să participe la primele etape ale procesului de implementare.

Este cu siguranță o idee bună de afaceri pe care studenții o pot implementa. De altfel, o echipă de studenți pilotează în prezent acest serviciu pentru a vedea dacă îl pot transforma într-o idee de afaceri profitabilă.

Descoperă facultatea și studenții noștri la evenimentele Open Doors