Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Echipa de management

Operațiunile și dezvoltarea EA este coordonată de o echipă de management formată din:

Alexandru Ghita

CEO

Ioana Ceaușu

COO

Cosmin Alexandru

Decan

Raluca Raschip

Head Coach

Magda Stoica

Program Manager

Adina Cristescu

Marketing & Admission Manager

Oana Opris

Development Manager

Gabi Hagiu

CFO - Chief Financial Officer

Firuta Vrabie

Events Specialist

Ioana Costea

Admission Specialist

Tudorel Popescu

Partnerships Specialist

Victoria Popescu

Program Manager Assistant

Comisia de examinare

Comisia de examene de la EA este organismul care stabilește în mod obiectiv și expert dacă un student îndeplinește sau nu condițiile stabilite de regulamentul de educație și examene în ceea ce privește cunoștințele și aptitudinile necesare pentru obținerea unei diplome.

Acesta deține un rol fundamental în monitorizarea calității examenelor, deoarece determină, într-o manieră obiectivă și expertă, dacă un student îndeplinește sau nu nivelul final de realizare al programului de licență. Pentru aceasta, independența lor este esențială, iar Comisia noastră de examinare funcționează independent de echipa de management.

Toți membrii dețin o expertiză ridicată în ceea ce privește conținutul programului nostru de licență (înțelegerea subiectului programului educațional), expertiza de evaluare (cum se asigură calitatea) și aspectele legale și procedurale ale modului în care are loc evaluarea.

Alexandra Florea

Chair

Alexandra Florea este un profesionist de private equity [NP2] cu 20 de ani de experiență în fuziuni și achiziții internaționale. Ea și-a început cariera la o firmă de avocatură de top la nivel mondial ca avocat corporativ și a oferit consiliere cu privire la privatizări majore și achiziții de mare capitalizare în Europa Centrală și de Est. De când a părăsit domeniul dreptului, a fost implicată în investiții susținute de PE în toată Europa, Asia și nu numai. De asemenea, este membră a facultății Comitetului de examinare a echipelor din Țările de Jos și ține prelegeri despre Private Equity și Venture Capital la Entrepreneurship Academy. Alexandra este licențiată în drept la Universitatea din București și are un MBA în cadrul London Business School. Ea este, de asemenea, Trained Coach (Neuroleadership Institute London) și scrie o rubrică lunară despre căutarea sensului în ForbesLife România.

Radu Atanasiu

Membru

Radu Atanasiu a gestionat cu succes proiecte în domeniul editorial și imobiliar. în prezent, își dedică cea mai mare parte a timpului carierei academice, dar gestionează în continuare câteva proiecte private și investește în start-up-uri tehnologice.

Radu și-a început cariera didactică în 2013 la Maastricht School of Management România. A predat materii precum Decision Making și Critical Thinking for Business, the Master in Management, the Fast Track Management și pentru multe programe executive sau cu înscriere deschisă. Radu predă la EA încă de la început. De asemenea, a predat o serie de cursuri online deschise (MOOC) pe platforma germană iversity.org, începând din 2014. Aceste cursuri au avut zeci de mii de studenți din întreaga lume. Radu Atanasiu a fost invitat să predea în Maastricht (NL) și Praga (CZ). În prezent, se află la studiile sale de doctorat în Amsterdam, la Vrije Universiteit. Tema cercetării sale este „Euristica în luarea deciziilor manageriale”.

Raluca Raschip

Director Comercial @ GFK.

Cu experiență în marketing, Raluca și-a construit o experiență de afaceri în management de 20 de ani. Prin conducerea unității de afaceri GfL Consumer and Retail de mulți ani, Raluca a condus către performanță mai multe tipuri diferite de echipe, de la echipe de vânzări, la echipe de cercetare și operaționale. Ea a oferit consultanță de marketing și cercetare jucătorilor cheie de pe piața românească, acoperind domenii precum înțelegerea pieței și a consumatorilor, dezvoltarea mărcii, managementul categoriilor atât al retailerilor, cât și al producătorilor. Cu toate acestea, dezvoltarea oamenilor, pe lângă dezvoltarea afacerii, a fost întotdeauna cea mai mare satisfacție pentru Raluca. Drept urmare, este certificată în Coaching Sistemic și a obținut certificarea de către Federația Internațională de Antrenori. Din septembrie 2019 este coach de echipă la EA, urmând misiunea ei de a crea noua generație de lideri în România. Raluca este, de asemenea, Director Comercial al GfK România, Consumer Panel Services.

Descoperă facultatea și studenții noștri la evenimentele Open Doors