Hai să ne cunoaștem!

Știm cât de de important este să experimentezi pentru a lua cele mai bune decizii. Dacă încă încerci să îți dai seama dacă business-ul sau antreprenoriatul sunt pentru tine, sau daca EA – The Entrepreneurship Academy îți împlinește dorințele de dezvoltare, poți afla răspunsurile la aceste întrebări participând la evenimentele noastre!

Te invităm la acest tip de evenimente mai ales dacă te interesează să studiezi la universitatea noastră! Vom răspunde la toate întrebările sau curiozitățile tale așa că îți sugerăm să le notezi înainte de eveniment ca să nu uiți nimic!

ONGOING

Întâlnire 1-la-1

Această întâlnire este oportunitatea perfectă pentru ca tu să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare ai avea legat de EA – The Entrepreneurship Academy. Întâlnirile 1-la-1 sunt create special pentru ca noi să îți putem da informații care nu se regăsesc pe site-ul nostru și pentru a te ajuta să iei o decizie privind viitorul tău.

8 februarie

Q&A with EA students: Cum îți finanțezi taxa de școlarizare?

Dacă ești hotărât că antreprenoriatul este ceea ce îți dorești, you're halfway there… with the other half te ajutăm noi!
Studenții noștri îți vor răspunde tuturor întrebărilor tale legate de metodele de finanțare și îți vor povesti despre cum a fost experiența lor cu taxa de școlarizare.