Hai să ne cunoaștem!

Știm cât de de important este să experimentezi pentru a lua cele mai bune decizii. Dacă încă încerci să îți dai seama dacă business-ul sau antreprenoriatul sunt pentru tine, sau daca EA – The Entrepreneurship Academy îți împlinește dorințele de dezvoltare, poți afla răspunsurile la aceste întrebări participând la evenimentele noastre!

Te invităm la acest tip de evenimente mai ales dacă te interesează să studiezi la universitatea noastră! Vom răspunde la toate întrebările sau curiozitățile tale așa că îți sugerăm să le notezi înainte de eveniment ca să nu uiți nimic!

ONGOING

Întâlnire 1-la-1

Această întâlnire este oportunitatea perfectă pentru ca tu să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare ai avea legat de EA – The Entrepreneurship Academy. Întâlnirile 1-la-1 sunt create special pentru ca noi să îți putem da informații care nu se regăsesc pe site-ul nostru și pentru a te ajuta să iei o decizie privind viitorul tău.

22 iunie

Cum alegi facultatea de business potrivită pentru copilul tău?

Cauți facultatea care îl învață pe copilul tău cele mai importante skill-uri pentru mediul business de astăzi?

Știm că presiunea să faci alegerea corectă este mare și credem că EA - The Entrepreneurship Academy poate fi locul în care să petreacă următorii 4 ani de studenție.

Află de la studenții noștri și părinții lor cum a fost procesul de alegere și care este experiența lor la EA.