INVESTEȘTE
PENTRU VIITOR

Iar cea mai sigură investiție este cea în educație.

Dezvoltăm cel mai mare fond de burse din România, care să-i ajute pe tinerii care aleg să studieze antreprenoriat la EA – The Entrepreneurship Academy să creeze business-uri sustenabile, cu impact social major.

Dezvoltăm economia prin educație.
Vrei să contribui?

Misiunea EA – The Entrepreneurship Academy este să impactăm lumea prin educație revoluționară destinată tinerilor adulți, care promovează un mindset antreprenorial și cunoștințe relevante în afaceri pentru crearea și conducerea companiilor mari, proiectelor sau instituțiilor publice în vederea realizării unor performanțe etice și sustenabile. Suntem aproape, dar încă avem nevoie de ajutorul tău.

Poți contribui la Fondul de burse EA – The Entrepreneurship Academy care va merge direct către tinerii studenți pasionați de antreprenoriat, care își doresc să aducă o schimbare în bine.

Cum puteți contribui?

Donație Persoană Fizică

O singură donație poate face o diferență semnificativă în viețile tinerilor aspiranți la un parcurs antreprenorial. Indiferent de valoarea ei, fiecare contribuție este valoroasă.

Donație Persoană Juridică (Companie)

Profită de facilitățile fiscale pentru a sponsoriza antreprenorii de mâine. Indiferent de mărimea companiei, fiecare contribuție este valoroasă pentru dezvoltarea antreprenoriatului local.

EA – The Entrepreneurship Academy este singura facultate de antreprenoriat din România în care studenții își construiesc și gestionează business-uri încă din primul an de facultate.

În doar 8 ani de existență, peste 90 de studenți au absolvit programul de licență, iar în prezent, 109 tineri sunt studenți ai EA – The Entrepreneurship Academy. Dintre aceștia:
40% au business-uri proprii
40% lucrează la conceptul business-ului
20% lucrează în companii

Mai mult de 60 de business-uri au fost lansate în doar 8 ani de tineri cu vârste până în 23 de ani.
Totul prin intermediul unui model educațional inovator, care pune accent pe practică și învățare experiențială.

George Moroianu
Alex Burghelia
Start 2019, când George era student în anul 4, iar Alex în anul 3
Investiție primită 8 milioane EUR
Venit (2022) 34 milioane EUR
Angajați (2022) 100+
Ciprian Dudulea
Horia Stupu
Start 2020, când Ciprian și Horia erau studenți în anul 4
Investiție primită 1 Million EUR
Venit (2022) 1 Million EUR
Angajați (2022) 25
Eduard Burghelia
Start 2016, când Eduard era student în anul 1
Investiție primită 135.000 EUR
Venit (2022) 100.000 EUR
Angajați (2022) 3
Business vândut către Termene.ro în 2023
Raluca Enache
Daniela Pădurariu
Start 2020, când erau studente în anul 2
Investiție primită 228.000 EUR
Venit (2021) 60.000 EUR
Angajați (2022) 5

Cine e alături de noi

Credem cu tărie că antreprenoriatul și educația de calitate pot transforma vieți și schimba comunități. Din păcate, nu toți tinerii entuziaști au resursele necesare pentru a-și urma visurile și pentru a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale.

Aici intervine Fondul de Burse EA creat împreună cu NN România care s-a alăturat cauzei noastre. Acest fond face posibil accesul la învățământul de calitate  al EA pentru studenții talentați, indiferent de resursele lor financiare.

NN România a fost primul partener  care s-a alăturat misiunii noastre în 2023. În cadrul acestui parteneriat strategic, NN România a oferit burse de 200.000 de euro pentru studenții din generația 2023-2027.

Alex Burghelia
Alumni EA – Co-fondator Flip.ro

Pe perioada studenției am beneficiat de bursa din partea NN, care a acoperit o parte semnificativă din taxa de studiu care îmi era altfel imposibil de plătit.

Le sunt recunoscător că m-au ajutat să-mi urmez dorința de a deveni un bun antreprenor și că au pus primele bazele în călătoria mea de învățare. Cu ajutorul bursei am reușit să învăț de la experți de renume în domeniile lor, să întâlnesc antreprenori de pe 3 continente și să creez echipe performante.

Horia Stupu
Alumni EA – Co-fondator The Outfit & Difrnt

NN m-a ajutat să fac facultatea pe care mi-o doream. Cred că datorită lor am reușit să îmi urmez pasiunea și să devin persoana care sunt astăzi.

Am început să câștig primii bani din antreprenoriat la 16 ani. Bursa de la NN a fost ca un headstart în viața de antreprenor.

Când construiești o companie de la zero și treci prin toate etapele ei, ai nevoie de tot ajutorul din lume pentru a crea ceva valoros. Bursa NN a fost fix ce aveam nevoie la începutul drumului prin EA.

Sunt fondatorul a multiple companii în prezent și vreau să mulțumesc NN pentru că au crezut în mine că voi ajunge aici.

Donează prin virament bancar

Fundația Entreprenation

Cod fiscal : 14635453
Cont bancar: RO 89 BTRL RON CRT 05 75 96 64 01
Banca: Banca Transilvania

Donează rapid online

Radu Atanasiu

19 decembrie 2023

Spor!

Suma donata
500,00 RON

Alexandra Popa

18 aprilie 2024

Eveniment Community Dinners

Suma donata
500,00 RON

Andrei Nastase

5 octombrie 2023

Suma donata
100,00 RON

Tudorel Popescu

23 octombrie 2023

Go go entrepreneurs. Next generation grows fast!

Suma donata
100,00 RON

Anonim

6 noiembrie 2023

Suma donata
10,00 RON

Partenerii noștri