Viața la EA

Viața studențească aici este un amestec echilibrat de studiu, muncă, distracție și întâlnire cu oameni de succes și conversații semnificative cu o comunitate care împărtășește aceleași principii în viață:

Tărie de caracter
Lucrăm cu pasiune, disciplină, creativitate și bucurie.
Grijă
Construim relații bazate pe nevoile și opiniile noastre diferite, cu bunătate și inventivitate.
Echipă
Ne provocăm și ne susținem reciproc pentru a ne atinge obiectivele individuale și comune.
Viața la EA Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
O zi la facultate

O zi la facultate

O zi obișnuită la facultate începe dimineața cu o ședință de echipă, petrecând trei ore învățând împreună cu echipa analizând cărți, articole, videoclipuri sau de la un student care ține o prezentare despre un subiect de interes celorlalți studenți. De asemenea, studenții vor împărtăși progresul lor în ceea ce privește obiectivele trimestriale și rezultatele cheie, vor împărtăși informații despre vizitele clienților și vor discuta cadrul de conducere pentru următorul examen 24h Challenge. Pauza de prânz este luată în cantină, stând la aceeași masă cu experți, antrenori și studenți din anii diferiți, și este urmată de un atelier despre tehnici de negociere pentru întreaga după-amiază. Mai târziu, în cursul serii, vor participa la EA Talks, un eveniment comunitar în care studenții din anii superiori discută despre călătoriile lor de a deveni antreprenori.

O zi la facultate
Coworking pentru studenți antreprenori

Coworking pentru studenți antreprenori

Spațiul facultății este conceput pentru a oferi un amestec de săli speciale pentru ateliere și sesiuni de echipă, dar și facilități de co-working folosite de studenți pentru a lucra la proiectele lor. Spațiul oferă, de asemenea, săli de întâlnire mici pentru întâlniri private cu clienții, un centru de conferințe și o cantină pentru organizarea de evenimente.

Coworking pentru studenți antreprenori

Muncești din greu,
te distrezi cum trebuie.

Imagini de la petrecerea de Crăciun

Comunitatea noastră crește în fiecare an

250
Membrii
105
Studenți
60
Colaboratori în mediul academic, coaching și mentorat
50
Companii care facilitează resurse și consiliere prin sprijinul lor

Evenimentele comunitare sunt semnificative și distractive

EA Talks

EA Talks este un eveniment de două ore care va include două discursuri din partea membrilor comunității noastre. Numele vorbitorilor sunt ținute secrete până în ziua evenimentului. Discursurile sunt despre momente personale și profesionale provocatoare din viața vorbitorului, cu accent pe învățarea și împărtășirea cunoștințelor.

Construirea comunității

Este unul dintre cele mai importante și mai mari evenimente comunitare pe care le avem. Acesta are loc într-o locație frumoasă, îndepărtată, înconjurată de natură, astfel încât experții, studenții, echipa de management și prietenii comunității să se conecteze profund între ei pe parcursul unei săptămâni. Există multă distracție, învățare, joacă și conexiuni semnificative.

Cum contribuie elevii la creșterea comunității

Studenții își aduc contribuția în mod constant prin susținerea EA pentru a atrage cei mai buni studenți și experți excelenți. Ei participă la târgurile universitare, observă și oferă feedback potențialilor aplicanți în timpul procesului de admitere.

De asemenea, studenții aleg să participe la Spark Week – Festivalul Viitorilor Antreprenori ca facilitatori. Spark Week este o experiență captivantă de șase zile pentru adolescenții interesați de business.

Sparkweek

Descoperă facultatea și studenții noștri la evenimentele Open Doors