Noi știm că EDUCAȚIA este cel mai prețios lucru pe care îl poți oferi.

STIL Diamonds se numără probabil printre cele mai valoroase poveşti antreprenoriale din România, fiind un brand care îşi concentrează în întregime resursele pe conceptul de design propriu.

STIL Diamonds este o poveste despre pasiune, tradiție, aur și diamante, începută în urmă cu 30 de ani, în perioada în care au prins contur multe dintre business-urile românești de succes.

În România există foarte puțini specialiști cu experiență în realizarea, personalizarea sau încrustarea bijuteriilor cu pietre prețioase. Pe mulți dintre acești artiști îi veți găsi în atelierul STIL Diamonds, unii dintre ei fiind parte din poveste încă din anul 1991.

Atelierul STIL Diamonds îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor echipamente de ultimă generație. Acestea ajută la obținerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenția și eforturile specialiștilor concentrându-se astfel pe zona de creație și inovație.

În România există foarte puțini specialiști cu experiență în realizarea, personalizarea sau încrustarea bijuteriilor cu pietre prețioase. Pe mulți dintre acești artiști îi veți găsi în atelierul STIL Diamonds, unii dintre ei fiind parte din poveste încă din anul 1991.

Atelierul STIL Diamonds îmbină metodele tradiționale de realizare a bijuteriilor din aur cu proceduri ce implică folosirea unor echipamente de ultimă generație. Acestea ajută la obținerea unor finisaje premium într-un timp scurt, atenția și eforturile specialiștilor concentrându-se astfel pe zona de creație și inovație.

Furnizor al Casei Regale a României, STIL Diamonds își ancorează creaţiile puternic în viitor, prin bijuterii gândite cu ajutorul inteligenței artificiale. Viitorul STIL Diamonds este semnat de inteligența artificială, care vine în completarea talentului și experienței artiștilor bijuteri. Cu un inel cu diamant desenat de A.I. poți avea certitudinea că vei obține o bijuterie unică, ca orice poveste de dragoste.

Mai mult, STIL este unul dintre puținele branduri de bijuterii din România cu atelier propriu, acum și 100% verde. În acest moment, producția de bijuterii este susținută, în proporție de 100% din energie electrică, obținută cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

STIL Diamonds susține linia de învățare Entrepreneurship Essentials în cadrul EA - The Entrepreneurship Academy

Sentimentul de a fi behind the scenes pentru proiecte prețioase este unic. Ne dorim să fim alături de tinerii antreprenori de la concept, de la prima idee și până la implementare, exact așa cum se întâmplă în atelierul STIL Diamonds când dăm formă dorințelor clienților noștri în aur și pietre prețioase naturale.

Prin participarea STIL Diamonds în cadrul The Entrepreneurship Academy ne dorim să contribuim la construirea unei comunități antreprenoriale mai puternice și mai diversificate în România.

STIL Diamonds este un brand născut din pasiune, emoție, prețiozitate și unicitate.
Un vis care a devenit realitate și a crescut frumos datorită oamenilor care au crezut în el.

Suntem conștienți de importanța unui mentor în faza incipientă a călătoriei antreprenoriale și ne dorim să contribuim la îndeplinirea visurilor acestor tineri, deoarece nu toți au oportunitatea de a fi ghidați pas cu pas de către părinți antreprenori, așa cum am avut eu.

Este foarte important să fii înconjurat de oamenii care să te inspire și care să știe să îți îndrume pașii atunci când îți dorești să îți atingi obiectivele de business. Echipa este foarte importantă, pe lângă resurse și o strategie de business foarte bine pusă la punct.

Dr. Oana Groza, MBA
Managing Partner STIL Diamonds

Cu o carieră în medicină și o copilărie petrecută în universul strălucitor al bijuteriilor din magazinele STIL Diamonds din Râmnicu Vâlcea, Oana Groza a adus o perspectivă proaspătă și creativă pentru brand. Colecțiile sale, lansate cu success în ultimul an, reflectă îmbinarea armonioasă dintre tradiție și inovație.

Dezvoltăm economia prin educație.

Misiunea EA – The Entrepreneurship Academy este să impactăm lumea prin educație revoluționară destinată tinerilor adulți, care promovează un mindset antreprenorial și cunoștințe relevante în afaceri pentru crearea și conducerea companiilor mari, proiectelor sau instituțiilor publice în vederea realizării unor performanțe etice și sustenabile. Suntem aproape, dar încă avem nevoie de ajutorul tău.

EA – The Entrepreneurship Academy este singura facultate de antreprenoriat din România în care studenții își construiesc și gestionează business-uri încă din primul an de facultate.

În doar 8 ani de existență, peste 90 de studenți au absolvit programul de licență, iar în prezent, 109 tineri sunt studenți ai EA – The Entrepreneurship Academy.

40% au business-uri proprii
40% lucrează la conceptul business-ului
20% lucrează în companii

Mai mult de 60 de business-uri au fost lansate în doar 8 ani de tineri cu vârste până în 23 de ani.
Totul prin intermediul unui model educațional inovator, care pune accent pe practică și învățare experiențială.

Rezultate studenti & Alumni EA

George Moroianu
Alex Burghelia
Start 2019, când George era student în anul 4, iar Alex în anul 3
Investiție primită 8 milioane EUR
Venit (2022) 34 milioane EUR
Angajați (2022) 100+
Ciprian Dudulea
Horia Stupu
Start 2020, când Ciprian și Horia erau studenți în anul 4
Investiție primită 1 Million EUR
Venit (2022) 1 Million EUR
Angajați (2022) 25
Eduard Burghelia
Start 2016, când Eduard era student în anul 1
Investiție primită 135.000 EUR
Venit (2022) 100.000 EUR
Angajați (2022) 3
Business vândut către Termene.ro în 2023
Raluca Enache
Daniela Pădurariu
Start 2020, când erau studente în anul 2
Investiție primită 228.000 EUR
Venit (2021) 60.000 EUR
Angajați (2022) 5

Dacă vrei să afli mai multe despre EA – The Entrepreneurship Academy, completează formularul pentru a descărca broșura noastră educațională!

Partenerii noștri