România
crește
cu
tine.
NN susține tinerii care vor să devină antreprenori cu burse de 20.000 euro pentru studii la EA.

Ești în clasa a XII-a, vrei să studiezi la o facultate de business și într-o zi să ai propria afacere?

Ești în locul potrivit!

Împreună cu NN, susținem tineri ambițioși și talentați care vor să devină antreprenori și studenți la EA – The Entrepreneurship Academy începând cu Septembrie 2024, dar care au nevoie de susținere financiară suplimentară.

Ai acces la un pachet financiar format din burse sociale și credit de studii care acoperă până la 90% din taxa de școlarizare de la EA – The Entrepreneurship Academy.

Burse NN

NN susține tinerii antreprenori care vor începe studiile la EA în 2024 și au posibilități financiare limitate cu burse de câte 20.000 EUR, sub formă de discount din taxa de școlarizare. (sumele se scad din taxa de școlarizare din al doilea semestru)

 • Anul 1: 5.000 EUR
 • Anul 2: 5.000 EUR
 • Anul 3: 5.000 EUR
 • Anul 4: 5.000 EUR

Cum aplici?

Simplu! Participi la etapele de admitere EA – The Entrepreneurship Academy, care vor avea loc online pe Zoom. În termen de 7 zile de când afli dacă ai fost admis sau nu, așteptăm să ne trimiți documentele necesare eligibilității pentru burse.

Procesul de admitere la EA este deschis tot anul, deci, cu cât aplici mai repede, cu atât ai șanse mai mari să obții una dintre burse!

Criterii de eligibilitate

1 . Abilități practice măsurate în cadrul procesului de admitere precum:
 • Value Added
 • Cognitive Ability
 • English level
 • Coping with pressure
 • Team Working Skills
 • Public Speaking skills
2 . Resurse financiare disponibile
Un alt criteriu important de eligibilitate pentru obținerea unei burse oferite de NN este situația financiară a familiei din care face parte aplicantul. Vor fi luate în considerare:
 • Veniturile familiei pentru anii 2021, 2022 și 2023. Venitul mediu lunar pe membru de familie (mama, tata, copil/ copii) nu trebuie să depășească 4.500 RON NET.
  Exemplu: Dacă ambii părinți câștigă împreună 12.000 RON NET (după taxe) pe lună și au 1 copil, atunci venitul lunar pe membru de familie este 12.000 împărțit la 3 membri (mama, tata și copilul), adică 4.000 RON NET.
3 . Documente necesare pentru primirea bursei
Documentele trebuie trimise în maxim 7 zile de la aflarea răspunsului referitor la admitere.
 • Adeverință de la ANAF pentru fiecare dintre părinți pentru anii 2021, 2022 și 2023
 • Dovada numărului de frați (certificatul de naștere al acestora)

Ce responsabilități ai ca bursier NN?

.. sau ce oportunități cool de învățare ai ca bursier NN.
Debrief o dată pe an în agențiile NN locale
Fiecare bursier NN-EA merge o dată pe an în orașul natal sau în orașul cel mai apropiat de orașul natal unde există agenții NN pentru a povesti despre parcursul lui antreprenorial, în fața clienților NN.
Bursierii vor produce content video pe canalul de YouTube al EA legat de parcursul lor în facultate
Studenții bursieri vor produce cu ajutorul colegilor content video pentru canalele de social media EA legat de parcursul lor în facultate și în lumea antreprenoriatului. Pe parcursul celor 4 ani se vor produce un total de 12 videos.
 • 3 mini-vlogs în primul an (2024-2025):
  • 1 mini-vlog – de ce am ales EA, menționând ajutorul bursei de la NN (după ce se întorc din Learning Journey – Noiembrie 2024);
  • 1 mini-vlog – cum mi-a fost la EA în primul semestru (la sfârșitul primului semestru – Ianuarie 2025);
  • 1 mini-vlog – cum s-a schimbat viața mea după un an la EA (Iulie 2025);
 • 3 mini-vlogs în al doilea an (iulie 2026)
 • 3 mini-vlogs în al treilea an (iulie 2027)
 • 3 mini-vlogs în al patrulea an (iulie 2028)
Condiții academice
un minim de 55 de credite (ECTS) din totalul de 60 la sfârșitul anului și o medie de 8 pentru performanța academică la sfârșitul fiecărui semestru
SAU
activitate în business (rezultate în business-ul propriu, împărtășirea de cunoștințe, inițiativă/dorință de a încerca, respectarea termenelor și a promisiunilor, idei testate, evaluate de către coach-ul echipei) și un minim de 52,5 credite (ECTS) din totalul de 60
Alex Burghelia
Alumni EA – Co-fondator Flip.ro

Pe perioada studenției am beneficiat de bursa din partea NN, care a acoperit o parte semnificativă din taxa de studiu care îmi era altfel imposibil de plătit.

Le sunt recunoscător că m-au ajutat să-mi urmez dorința de a deveni un bun antreprenor și că au pus primele bazele în călătoria mea de învățare. Cu ajutorul bursei am reușit să învăț de la experți de renume în domeniile lor, să întâlnesc antreprenori de pe 3 continente și să creez echipe performante.

Horia Stupu
Alumni EA – Co-fondator The Outfit & Difrnt

NN m-a ajutat să fac facultatea pe care mi-o doream. Cred că datorită lor am reușit să îmi urmez pasiunea și să devin persoana care sunt astăzi.

Am început să câștig primii bani din antreprenoriat la 16 ani. Bursa de la NN a fost ca un headstart în viața de antreprenor.

Când construiești o companie de la zero și treci prin toate etapele ei, ai nevoie de tot ajutorul din lume pentru a crea ceva valoros. Bursa NN a fost fix ce aveam nevoie la începutul drumului prin EA.

Sunt fondatorul a multiple companii în prezent și vreau să mulțumesc NN pentru că au crezut în mine că voi ajunge aici.

Pentru un extra sprijin financiar poți obține una dintre bursele de merit oferite de EA sau poți aplica pentru un credit de studii personalizat pe nevoile tale.

Burse EA

Pe lângă bursele de la NN, elevii mai au acces și la burse din fondul EA - The Entrepreneurship Academy de maxim 5.000 EUR ca discount din taxa de școlarizare (de pe al doilea semestru din fiecare an) disponibile doar celor care vor începe studiile la EA în 2024.
 • Anul 1: 1.500 EUR
 • Anul 2: 1.500 EUR
 • Anul 3: 1.000 EUR
 • Anul 4: 1.000 EUR
Mai ai acces și la un credit de studii, special creat pentru nevoile tale.

Credit de studii de până la 25.000 EUR de la FINS

În completarea burselor oferite de NN și EA, studenții mai pot accesa un împrumut pentru studii cu o valoare între 5.000 și 25.000 EUR în funcție de nevoile financiare. Rambursarea creditului de studii se va face după absolvire și după perioada de grație de 6 luni, pe o perioadă de maximum 10 ani. În timpul universității, studenții nu vor rambursa nimic din împrumut, însă vor plăti lunar dobândă la suma utilizată și un comision de 15 EUR/ lună. EA oferă consultanță gratuită pentru alcătuirea dosarului necesar aplicării la împrumutul de studii oferit de FINS.Vrei să afli mai multe despre noi și despre procesul de acordare a burselor? Programează acum o discuție cu admission specialist!

Partenerii noștri