Facultatea în care nu trebuie să înveți manuale întregi în sesiune

Te-ai întrebat vreodată cum ar trebui să arate o facultate care te învață doar lucruri practice și în care vezi rezultatele muncii tale? După ani în care modelul educațional din liceu te-a obligat să memorezi informații care poate ți-au fost sau nu de folos, cum ar fi să studiezi la o facultate axată pe practică?

La EA – The Entrepreneurship Academy nu suntem fanii examenelor clasice. Le preferăm pe cele practice, care testează abilitățile antreprenoriale, nu pe cele de memorare a informațiilor. ⬇️

Care este procesul de învățare la EA – The Entrepreneurship Academy?

Pe parcursul celor 4 ani de studiu, studenții noștri participă la cursuri și module de învățare standard într-un program de administrarea afacerilor, cu marea diferență că toți profesorii sunt de fapt antreprenori, oameni de afaceri și experți în diferite arii de activitate, cu multă experiență practică de business, dar și de predare.

Cum arată evaluarea la EA – The Entrepreneurship Academy?

La sfârșitul fiecărui semestru are loc Evaluation Week – sesiunea studenților noștri, formată din trei etape:

365 feedback

Fiecare student oferă și primește feedback din partea colegilor și a Team Coach-ului. Feedback-ul se oferă scris și verbal și evaluează gândirea critică a studenților prin modul în care au oferit feedback.

Rocket Model

La începutul anului, studenții noștri își setează niște obiective, individuale și de echipă, pe care le analizează la sfârșitul fiecărui semestru. Pe baza lor observă care le-a fost parcursul educațional și își setează noi obiective. 

24 H Challenge

În evaluarea de la sfârșitul semestrului, o parte dintre creditele de performanță în echipă sunt câștigate prin participare la 24H Challenge. Examenul este de fapt o competiție între toți studenții facultății, în care aceștia aplică tot ce au învățat în cele 4 linii de învățare prin rezolvarea unei probleme de business reală, oferită de o companie antreprenorială din România. În trecut, studenții noștri au primit provocări de business de la NN, Neversea, Fan Courier, Red Bull, The Outfit sau Brand Minds.

EA – The Entrepreneurship Academy este locul în care nu trebuie să înveți manuale întregi în sesiune, pentru că reușește să implementeze modelul educațional finlandez cu succes. La facultatea noastră există un număr mic de teste standardizate și de examene clasice, iar fiecare expert are libertatea să aleagă modul în care testează abilitățile studenților lui. 

Dacă vrei să experimentezi și tu emoțiile unui 24H Challenge, trimite-ți aplicația până pe 20 februarie!

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri