FACULTATE PRIVATĂ VS FACULTATE DE STAT

Urmează să termini liceul? Crezi că facultățile private nu te pot ajuta? Hai să afli adevărul despre ce înseamnă să fii student la EA – The Entrepreneurship Academy!

Profesori vs. Experți

Dacă la facultățile de stat majoritatea profesorilor sunt teoreticieni, la o facultate cum este EA – The Entrepreneurship Academy, studenții învață direct de la experți din domeniu, cu experiență în antreprenoriat, cum să-și dezvolte propriul business din primul an de facultate. 

Teorie vs. Practică

Modelul educațional de la EA – The Entrepreneurship Academy pune accentul de practică. Studenții noștri își descoperă ideea de business în anul I de facultate și lucrează împreună cu experții la transformarea ei în realitate. Nu lipsește nici cadrul teoretic, însă el este construit în jurul nevoilor studenților care își încep călătoria în antreprenoriat.

Cursuri în sala de clasă vs. Călătorii în medii de business din toată lumea

EA – The Entrepreneurship Academy facilitează legăturile dintre studenți și oameni de business din toată lumea. În fiecare an, studenții noștri merg timp de șase până la opt săptămâni într-o țară diferită, aliniată cu obiectivele de învățare ale anului de studiu în care se află. În acest mod ei experimentează și descoperă medii de business diverse, discută cu antreprenori internaționali și aplică ce învață în business-urile lor. 

Sesiune clasică vs. Sesiune practică

Dacă în facultățile de stat studenții trebuie să memoreze o mulțime de informații pentru examenele din sesiune, EA – The Entrepreneuship Academy optează pentru examene practice. La EA – The Entrepreneurship Academy sesiunea studenților este formată din: discuții pe baza obiectivelor de business stabilite la începutul anului, o competiție între toate echipele facultății pentru rezolvarea unui brief real și sesiuni de feedback între studenți și team coachi. 

Aplicațiile la EA sunt deschise. Verifică aici care este următorul deadline! 

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri