Cum se transformă pasiunea într-un business la EA – The Entrepreneurship Academy

Te-ai întrebat vreodată cum poate ajunge o pasiune să se transforme într-un business?

Ideile pot deveni realitate când vrei să-ți începi propria afacere la doar 18-20 de ani și găsești locul perfect de unde să începi. EA – The Entrepreneurship Academy este facultatea unde studenții își formează skill-urile de business într-o rețea puternică, construită din antreprenori, oameni de business și profesioniști recunoscuți pentru activitatea lor în România. Aceștia sunt mereu acolo pentru studenții EA, ca mentori, business coaches și experți, gata să dea mai departe din know-how-ul lor.

Dacă și tu vrei să îți transformi pasiunea într-un business, te așteptăm la EA – The Entrepreneurship Academy. Următoarea etapă de admitere din acest an este în noiembrie. 

Wanna join us? Iată tot ce trebuie să știi despre experiența studenților la  EA – The Entrepreneurship Academy.

1. Programul de licență de business aplicat și curriculumul împărțit în 4 linii de învățare

EA – The Entrepreneurship Academy diferă de facultățile din România prin cursurile aplicate, care îi lasă pe studenți să aibă timp să lucreze la propriile business-uri încă din primul an. Studenții vizitează companii pentru a afla modele de business și pentru a găsi răspuns la întrebările lor antreprenoriale, au sesiuni în care sunt provocați să găsească soluții de business de la companii reale.

Team Learning

Când vrei să îți construiești propriul business ai nevoie de oameni care au un know-how mare în zona de antreprenoriat și te pot ghida în direcțiile potrivite pentru tine și ideea ta de afaceri. În aceeași măsură, ai nevoie și de colegi care gândesc și au aceleași valori, alături de care poți construi business-ul tău. De aceea, învățarea în echipă îi ajută pe studenții noștri prin:

 • sesiuni de team coaching alături de experți care au și experiență de business
 • learning journeys – experiențe de 4-8 săptămâni în alte țări, unde iau contact cu mediul antreprenorial de acolo, testează idei de business și beneficiază de o experiență internațională
 • vizite la potențiali clienți

And one of the best parts: nu există un examen de sfârșit de semestru. Studenții participă la 24h Challenge, competiția între toți anii facultății, unde o firmă reală (precum NN, FanCourier, Google, Red Bull) oferă o problemă de business pe care trebuie să o rezolve în 24 de ore.

Entrepreneurial Essentials

Este o linie de bază unde studenții învață aplicat, de la oameni de business, despre Marketing, practici antreprenoriale, skill-uri digitale, design thinking, vânzări, interpretarea cifrelor din afaceri and lots more.

Leadership Essential

Studenții pot să își organizeze singuri cursurile. O săptămână din această linie de învățare este despre dezvoltarea skill-urile de business și cele tehnice pentru domeniul în care vor să aibă propria afacere. Mai mult, ei lucrează la un plan de leadership personal, care îi ajută să își stabilească obiective, să știe cum le urmăresc și le analizează.

Integrated Skills

Ne concentrăm pe acele subiecte tehnice, necesare unui antreprenor, atât pentru implementarea business-ului, cât și pentru subcontractare (drept, project management, skill-uri de prezentare), dar și pe dezvoltarea mindsetului în zona de eșec, interculturalitate sau etichetă de business.

2. Cursurile construite pe sistemul self guided learning

Cursurile noastre sunt cursuri aplicate și susținute de experți din business care practică zi de zi meseria despre care vin să predea.

Uite doar o parte dintre cursurile de anul acesta:

 • Understanding innovation & design
 • Money goal and Business Mentoring
 • Building high performing teams
 • Entrepreneurial core theory 
 • Entrepreneurial practice
 • Project management basics 
 • Leadership elective
 • The Brilliance of Failure
 • Marketing

3. Coaching și Business mentoring

Printre oamenii de business care vor preda la EA – The Entrepreneurship Academy în acest an sunt:

Last but not least, cel mai important lucru este că studenții noștri sunt împărțiți pe echipe iar fiecare echipă are un coach care îi ghidează, îi învață să lucreze în echipe și e mereu gata să le sară în ajutor studenților în dezvoltarea viitoarelor business-uri. Vi-i prezentăm mai jos:

… and that being said, să înceapă transformarea pasiunilor în adevărate business-uri.

 

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri