Burse în valoare de 500.000 de euro pentru viitorii studenți EA – The Entrepreneurship Academy

Anul acesta suplimentăm numărul de burse acordate elevilor de liceu pasionați de antreprenoriat care își doresc un loc în facultatea noastră. Ei au la dispoziție trei modalități principale de finanțare: burse, credite de studiu și sponsorizări, pe care le pot atrage individual.

Burse de până la 500.000 de euro pentru anul universitar 2022-2023

Bursele noastre vin în ajutorul viitorilor studenți care învață din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Procesul de aplicare pentru burse este unul simplu: Aplici printr-un formular individual la fiecare bursă, împreună cu toate documentele necesare.

Ca să ai mai multe șanse la o bursă EA – The Entrepreneurship Academy, aplică până pe 12 decembrie pentru un loc în facultatea noastră!

Ce burse poți accesa la EA – The Entrepreneurship Academy?

Prin bursele EA – The Entrepreneurship Academy vrem să acordăm tuturor studenților șansa de a-și reduce costurile taxei de școlarizare. Hai să vedem care sunt metodele de sponsorizare la care poți aplica!

1. Bursă pentru realizări în competiții naționale / internaționale și sport de performanță

Aceste burse de performanță vor fi oferite elevilor de liceu care, pe parcursul celor patru ani de liceu, fie au fost în top 10 în clasamentul competițiilor organizate și recunoscute de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului la nivel național, fie s-au calificat în faza internațională a acestor competiții. 

Bursa se acordă și elevilor care au participat în competiții naționale și internaționale în afara celor recunoscute de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și au ajuns în top 10.

2. Bursă pentru voluntari

Aceste burse de performanță vor fi oferite elevilor de liceu care, în cei patru ani de liceu, au avut minim 200 de ore de voluntariat sau internship și au dat dovadă de un nivel ridicat de leadership, conducând echipe de oameni.

3. Bursă de performanță pentru antreprenori

Bursele de performanță vor fi oferite elevilor de liceu care, pe parcursul celor patru ani de liceu, au dezvoltat una sau mai multe afaceri (cu SRL) și au avut minim 2 clienți per afacere, un venit minim de 1500 de euro și o activitate de afaceri de minim 8 luni pentru o singură afacere sau 1 an pentru toate afacerile.

4. Bursă pentru performanța din Bootday și discount pentru recomandare

În fiecare etapă de admitere, se va acorda o bursă de 1000 euro persoanei care este desemnată de evaluatori ca având cea mai bună performanță în cadrul Bootday-ului.

Pentru că știm cât de importante sunt prieteniile în facultate, încurajăm studenții să-și aducă prietenii la facultate. Ei primesc o bursă de 400 de euro atunci când recomandă persoane care trec cu succes prin procesul de admitere și își confirmă locul la facultate. 

5. Bursa de sprijin

Bursa de sprijin a fost gândită pentru elevii ambițioși și pasionați care provin dintr-o familie cu o situație financiară precară. Bursa se oferă celor care se mai califică la cel puțin încă o bursă din cele pentru voluntariat, internship, performanță pentru antreprenori sau pentru realizări în competiții.

Early Bird Discount, pentru elevii de clasa a XI-a și a XII-a

Accesibil pentru cei care aplică și sunt acceptați la The Entrepreneurship Academy până la sfârșitul clasei a XI-a, respectiv 31 ianuarie în cazul elevilor de clasa a XII-a. Elevii acceptați vor începe facultatea noastră după absolvirea cu succes a Examenului de Bacalaureat, indiferent de notă.

Întrebări frecvente
1. Când pot fi accesate bursele? 

Faza 1 de aplicare: 15 – 31 ianuarie 2023

Faza a 2-a de aplicare: 1 – 20 martie 2023

Faza a 3-a de aplicare: 15 – 30 iunie 2023

2. Ce sumă din taxele de studiu poate fi acoperită prin burse?

Se pot acoperi până la 3.000 de euro pe an de studii prin burse, adică un total de maxim 12.000 de euro, în cei 4 ani de studenție.

Ce alte metode de finanțare poți accesa?

1. Sponsorizare individuală

Studenții contactează diverse companii, alți antreprenori sau comunități din jur, pentru a obține o sponsorizare care să acopere parțial sau total taxa de școlarizare. Noi îi ajutăm cu sfaturi și resurse utile.

2. Credite de studii

Studenții pot accesa creditul de studii FINS, prin care pot obține pana la 25.000 euro pe parcursul celor 4 ani de studii. Rambursarea creditului de studii se va face după absolvire, pe o perioadă de maximum 10 ani. În timpul universității, studenții nu vor rambursa nimic din împrumut, însă vor plăti lunar dobândă la suma utilizată și un comision de 15 euro.

O facultate care merită investiția

„Când am fondat facultatea în România, ne-am dorit să aducem împreună tineri care să învețe într-un sistem inovativ, unde cursurile conectează teoria cu practica, unde profesorii sunt practicieni – români și internaționali – și unde procesul de învățare este unul continuu, fie că vorbim de proiecte de echipă sau călătorii de învățare prin toată lumea.”, ne spune Alexandru Ghiță, Președinte EA – The Entrepreneurship Academy. 

Aplicațiile la EA sunt deschise. Verifică aici care este următorul deadline! 

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri