Tot ce trebuie să știi despre diploma de la EA – The Entrepreneurship Academy

Facultate în România cu diplomă în Olanda

Ești în dubii dacă să-ți continui studiile în țară sau în străinătate? Probabil că te gândești că o facultate din străinătate ți-ar aduce mult oportunități, printre care și o diplomă recunoscută la nivel internațional. Cum ar fi dacă ți-am spune că poți să ai o diplomă emisă de o facultate de business din Olanda, chiar dacă tu studiezi în România?

Acreditarea este un aspect extrem de important al educației tale. Înainte de a alege o facultate, este important să ai o idee clară despre cine anume acreditează facultatea și ce înseamnă asta pentru viitorul tău.

Acreditarea diplomei de la EA – The Entrepreneurship Academy

Diploma pe care o poți obține ca student la EA – The Entrepreneurship Academy dacă îți susții cu succes lucrarea de licență la finalul anului 4 de studii este oferită de Ministerul Educației din Olanda, prin intermediul partenerilor noștri, Stichting Schoolvision

Mai exact, la absolvirea programului de licență EA – The Entrepreneurship Academy vei obține o diplomă de Bachelor în Business Administration în Entrepreneurship care este recunoscută ca orice altă diplomă similară oferită de orice instituție de învățământ superior din România sau străinătate.

De ce să studiezi la o universitate care funcționează pe un model educațional olandez?

  • Calitatea educației

Universitățile din Olanda sunt recunoscute pentru standardele înalte de educație și calitatea programelor lor de învățământ. O diplomă emisă de o universitate olandeză îți atestă nivelul de competențe și cunoștințe dobândite în domeniul antreprenoriatului și al afacerilor.

  • Oportunități de networking

Parteneriatul dintre EA – The Entrepreneurship Academy și Stichting Schoolvision îți oferă acces la o rețea extinsă de coachi și mentori. Asta vine la pachet cu oportunități de networking valoroase, care pot facilita colaborări și conexiuni în lumea afacerilor.

  • Credibilitate și încredere

O diplomă emisă de o universitate din străinătate poate adăuga credibilitate și încredere profilului tău academic. Aceasta este apreciată de angajatori, investitori și parteneri de afaceri.

  • Experiență internațională

Pentru că diploma ta va fi emisă de o facultate din Olanda, în anul 4 de facultate, semestrul 2, vei deveni studentul partenerilor noștri de la Team Academy. Asta înseamnă că vei merge în Olanda, unde îți vei susține licența în prezența și cu ajutorul unor experților internaționali.

Pe lângă toate aceste beneficii, prin parteneriatul cu Stichting Schoolvision, studenții noștri au libertatea de a se transfera dacă își dau seama că mediul antreprenorial nu este potrivit pentru ei sau dacă vor să facă ceva diferit. Cu creditele obținute vor putea să își depună dosarul la orice universitate din România sau străinătate. 

Tipul de program de studii și acces la diverse alte tipuri de programe de studii ulterioare

Programul de studii oferit de EA – The Entrepreneurship Academy este un program de studii de licență de științe aplicate cu durata de 4 ani. Pentru a absolvi, studenții trebuie să aibă la finalul studiilor 240 de credite.

Continuarea studiilor după licență

Absolvenții noștri sunt eligibili pentru orice program de Master specializat în Afaceri sau Antreprenoriat în România sau în străinătate. 

Ai alte curiozități despre facultatea noastră? Scrie-ne pe Instagram sau Facebook și îți vom răspunde imediat. Vezi AICI și care este următorul deadline de aplicare la facultatea noastră. 

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri