Webinar

Cum să înveți eficient

Știm cât de mare este presiunea pe care o simt părinții și copiii atunci când trebuie să aleagă o facultate care să ofere perspective de succes în cariera lor. Vă ajutăm să reduceți din presiune și să descoperiți, într-un mod informat și relaxat, cu ce e diferită EA – The Entrepreneurship Academy față de alte facultăți de business.  

Copilul tău poate deveni un student care nu doar învață, ci și crește într-un mediu care îl pregătește pentru provocările reale din lumea de business. Beneficiază de îndrumare din partea experților, se conectează la o comunitate de antreprenori și parcurge o curriculă axată pe experiențe practice.

Înscrie-te la evenimentul nostru online și află mai multe despre noi, alături de copilul tău!

11/05/2023, 17:00-18:30, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Andreea Găitan

Fondatoarea ÎNVAȚĂde10 și studentă în anul III la EA - The Entrepreneurship Academy

Totul a început în 2020 când mă pregăteam pentru BAC-ul la biologie. Timpul era scurt, materia din cărți și culegeri mult prea grea de memorat, iar eu nu reușeam să rețin nimic. 

Astfel, am început să caut o mulțime de tips & tricks pentru a învăța eficient și pentru a reține informația învățată, fiindcă eu aici aveam mari probleme.

Mi-am dat seama rapid că subliniatul pe cărți nu funcționează pentru mine, așa că mi-am structurat eu materia sub forma unor scheme și mi-am creat un album foto în telefon numit „BIOde10” cu imagini care să mă ajute să înțeleg ceea ce învățam. Așa a apărut prima varianta a notițelor pe care, un an mai târziu, le-am transformat în kit-ul BIOde10.

Câteva luni mai târziu, toate acestea au evoluat în comunitatea de pe Instagram, unde împărtășesc tips & tricks despre învățat și productivitate și kit-urile BIOde10, prin care ajut liceenii să fie cu un pas mai aproape de nota 10 la BAC.

Ce vei afla

Pe 11 mai, de la ora 17:00, te așteptăm la un webinar special, alături de Andreea Găitan, fondatoarea ÎNVAȚĂde10 și studentă în anul 3 la EA – The Entrepreneurship Academy, unde ai ocazia să afli:

  • Ce tehnici să aplici pentru a învăța eficient pentru examene
  • Care sunt procesele active pentru a reține informațiile
  • Cum să îți structurezi notițele pentru a învăța într-un mod productiv
  • Cum implementezi o rutină de studiu potrivită pentru tine
  • Tips & Tricks despre time management atunci când studiezi
  • Cum îți menții productivitatea și focusul în timpul studiului

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru webinarul oferit de EA – The Entrepreneurship Academy.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri