Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Ai 50% din abilitățile unui antreprenor.  

Ai parcurs deja jumătatea drumului către a deveni un antreprenor. Felicitări! Ești înzestrat cu o curiozitate naturală și abilități de colaborare care reprezintă resurse prețioase în lumea antreprenoriatului. Pentru a atinge 100%, trebuie să iei în considerare trei aspecte esențiale: gestionarea riscurilor, luarea deciziilor și abilitățile de comunicare. Învăță să-ți asumi riscuri calculate, să evaluezi opțiuni eficient și să-ți faci auzită vocea într-un mod clar și convingător.

Rezultatele tale indică prezența unor caracteristici antreprenoriale promițătoare în personalitatea ta. Chiar dacă nu ai o experiență extinsă, se pare că ești entuziasmat să înveți și să evoluezi.

Credem cu tărie că abilitățile antreprenoriale pot fi dobândite și dezvoltate, iar o mentalitate proactivă este esențială pentru a face față viitorului incert. 

Ce poți face mai departe?

Pentru cei ca tine, dornici să afle mai multe despre antreprenoriat, am creat o serie de evenimente gratuite în care poți interacționa direct cu antreprenorii și experții din comunitatea EA – The Entrepreneurship Academy, dar și cu studenții noștri antreprenori. 

Mai mult, prin intermediul evenimentelor noastre poți învăța sau dezvolta skill-uri antreprenoriale și poți auzi povești inspiraționale ale tinerilor ca tine, care și-au deschis propriile business-uri încă din facultate.   

Partenerii noștri