Webinar

Cum îți gestionezi emoțiile înainte de BAC?

BAC-ul e din ce în ce mai aproape și emoțiile cresc pe măsură ce se apropie?

Știm exact cum e! 

Orice examen vine cu doza sa de emoții, însă TU poți să faci diferența dacă înveți cum să le gestionezi. Poate ai auzit despre paharul pe jumătate plin care se vede pe jumătate gol pentru alții. Depinde de perspectivă, nu-i așa? 

Cam la fel e și cu emoțiile. Aceleași stări pot fi constructive sau distructive, în funcție de cum alegem să ne influențeze și ce putere le oferim asupra noastră. 

Alătură-te și tu webinarului susținut de Anca Amariei, fondator EKA- Centrul Stării de Bine & expert la EA-The Entrepreneurship Academy,  unde vei învăța strategii eficiente de gestionare a emoțiilor înainte de examene. Vei avea acces la sfaturi practice și tehnici dovedite pentru a-ți transforma stresul în motivație și anxietatea în încredere. 

Înscrie-te acum și începe călătoria către succesul academic și echilibrul emoțional!

30/05/2024, 17:00-18:30, Online. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Anca Amariei

Co-fondator Centrul EKA & EA Expert

Anca Amariei este co-fondator, alături de Matei Stănculescu, al Centrului EKA- Centrul stării de bine, primul hub cu servicii integrate de psihoterapie, wellbeing și dezvoltare personală. Din 2023, s-a alăturat comunității de experți care predă în cadrul EA-The Entrepreneurship Academy. Cursul susținut de Anca se numește Individual Breakthrough și îi ajută pe studenți, în calitate de viitori antreprenori, să-și depășească barierele și să atingă atât succesul, cât și echilibrul. 

În afara acestor roluri, Anca ajută oamenii să își restabilească legătura dintre minte și corp, cu ajutorul respirației și al mișcării conștiente. Specializările sale sunt în terapia prin yoga, neuromindfulness, antrenamente de respirație și acordarea primului ajutor în sănătatea mintală.

A dezvoltat programe de employee wellbeing pentru companii în industrii diverse, precum farma, automotive, retail, FMCG, telecom, fashion, asigurări etc. A inițiat proiecte în sectorul non-profit, prin parteneriate cu Fundația Renașterea și Asociația pentru Sprijinul Pacienților Oncologici, Special Olympics România , Asociația Zi de Bine.

Totodată, Anca are peste 15 ani de experiență în comunicarea de brand și corporate, rolul său cel mai recent, înainte de a deveni antreprenor, fiind de PR Manager pentru Warner Bros Discovery în regiunea EMEA. Este mentor în comunitatea She is Mom și expert CIPRA.

Ce vei afla

Pe 30 mai, de la  17:00, la webinarul „Cum îți gestionezi emoțiile înainte de BAC?”, vei afla mai multe despre:

  • De unde vin emoțiile puternice precum frica, neîncrederea în sine sau senzația de presiune și cum le transformăm în aliați
  • Ce strategii simple putem aborda pentru a păstra echilibrul între viața personală, școală și viața socială în perioade stresante
  • Cum gestionăm timpul, energia și prioritățile pentru a reduce anxietatea și a spori capacitatea de învățare
  • Ce este reziliența și care sunt mecanismele acesteia în fața provocărilor
  • Cum putem defini corect așteptările proprii și ale celor din jur

Unde va avea loc?

Evenimentul este gratuit și se va desfășura ONLINE, pe ZOOM.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri