Students QA

Cum transformă copilul tău pasiunea în business?

Cu siguranță ai un copil pasionat de ceva. Știi ca sunt șanse mari să-și poată transforma pasiunea într-un business profitabil?

Poate unii îi vor spune să renunțe la visul lui, că nu este posibil să transforme o pasiune într-o afacere viabilă. Adevărul e că poate.
De fapt, cele mai bune business-uri sunt construite așa.

„De unde începe?” „Cum transformă entuziasmul de început într-o afacere sustenabilă?” Vestea bună este că nu e singur în asta.

Dacă este pasionat de un anumit domeniu – fie că e vorba de IT, HoReCa, marketing, fashion, fotografie sau muzică poate afla de la studenții noștri cum trece de la idee la propria afacere.

Înscrie-te împreună cu copilul tău la evenimentul online EA – The Entrepreneurship Academy și află mai multe!

09/11/2023, 17:00-18:00, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Cristina Mauna

Studentă în anul 3 & Fondator Eventis Decor

Sunt studentă și fondatoarea Eventis, un business care oferă decor complet pentru evenimente private. Până în momentul de față, sunt mândră că am reușit să decorez 65 de evenimente în decursul unui singur an. Acest business m-a ajutat să îmbin pasiunea pentru decor floral cu dorința de a deveni un adevărat antreprenor. 

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Larisa Popa

Studentă în anul 3 & Co-Fondator MoreAmour

Din copilărie am fost fascinată de modă, iar această pasiune a devenit o parte din mine. Cu timpul, am reușit să îmbin antreprenoriatul cu lumea modei și am creat împreună cu Karla brandul de haine MoreAmour. Am ajuns să lucrăm împreună, deoarece ne-a unit aceeași pasiune și dorința de a construi un brand unic. În fiecare piesă creată, punem suflet și creativitate, aducând în prim-plan designuri pe care noi le numim “basic with a twist”.

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Karla Tripon

Studentă în anul 3 & Co-Fondator MoreAmour

Când a fost momentul să-mi deschid propriul business, am avut foarte multe întrebări și frici despre ce va urma. Mi-am dorit foarte mult să dezvolt ceva prin care să pot transpune puțin din creativitatea și pasiunea cu care lucrez. Așa s-a născut MoreAmour, un brand de haine. Căutăm mereu să aducem atât versatilitate și să încurajăm îmbrățișarea unei garderobe unice. Deși începuturile sunt dificile, mi-am dat seama că ceea ce face diferența este atunci când o faci din pasiune. Mai avem foarte multe de învățat, dar e incredibil câte s-au schimbat de când am decis să lăsăm toate fricile la o parte și să muncim pentru a ne îndeplini scopul.

Ce vei afla

Pe 9 noiembrie, de la 17:00, studentele noastre de anul 3 Cristina Mauna, fondatoare Eventis, alături de Larisa Popa și Karla Tripon, co-fondatoarele MoreAmour îți vor spune mai multe despre:

  • Cum îți dai seama dacă o pasiune poate deveni un business scalabil;
  • Cum treci de la idee la implementare;
  • De ce resurse este nevoie când începi o afacere;
  • Câți bani poți face în primele luni de business;
  • Cum susține EA - The Entrepreneurship Academy parcursul antreprenorial al studenților.

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru webinarul oferit de EA – The Entrepreneurship Academy.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri