Students QA

Cum poți călători și învăța în facultate?

Cum ar fi să călătorești în Amsterdam, Cape Town sau San Francisco în timpul facultății?

Călătoriile sunt cel mai bun mijloc de a te dezvolta pe plan personal și profesional, pentru că ai șansa să îți lărgești orizonturile și să înveți lucruri noi.

De asta, studenții EA – The Entrepreneurship Academy călătoresc în fiecare an, timp de 6-8 săptămâni, către o destinație diferită cu scopul de a descoperi mediile de business din peste 20 de companii internaționale și de a găsi parteneri de afaceri și clienți.

How cool is that?!

Te așteptăm la Q&A with EA students, unde vei avea ocazia să afli direct ce au învățat în aceste Learning Journeys și de ce este a life changing experience.

30/03/2023, 05:00-06:00, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Mihaela Mihalcea

Studentă în anul 3 la EA – The Entrepreneurship Academy

”Experiențele mele de Learning Journey s-au schimbat de la an la an. Dacă în primul an căutăm mai mult bonding în cadrul echipei și în al doilea an de studiu eram în căutarea inspirației, deja în anul trei  mă orientez către dezvoltarea networkingului, a skill-urilor  și experiențelor ce mă pot ajută real la îmbunătățirea business-ului. Acum suntem în SUA pentru o lună și urmează să călătoresc în Belgia singură, creându-mi un mediu intercultural pentru învățare, pe două continente, lucrând în același timp. 

Aș recomanda aceste călătorii anuale oricărui antreprenor la început de drum și nu numai, pentru că, pe lângă dezvoltarea networkingului, te ajută să îți conturezi o imagine fresh asupra mediului de business la nivel european și global.”

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Daniel Apostescu

Student în anul 2 la EA – The Entrepreneurship Academy

„Am fost plecat la finalul anului trecut într-un Learning Journey în Cape Town, Africa de Sud, timp de o lună, și pot spune că a fost unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am experimentat. Pe de o parte, locul în sine mi-a plăcut foarte mult, oamenii fiind foarte calzi și prietenoși, peisajele și natura din total alt film, iar pe partea de explorat și vizitat nu aveai cum să te plictisești. Pe de altă parte, nu am trecut cu vederea nici oportunitatea de a lua cât pot de mult de acolo pe partea de business. Am reușit să mă întâlnesc și să învăț de la mulți oameni mișto, mai ales persoane din startup-uri din educație și tehnologie, industriile în care sunt și eu. Deși nu a fost totul roz, a fost un mod bun de a învăța despre cultura și mediul de business de acolo.”

Ce vei afla

Pe 30 martie, începând cu ora 17:00, te așteptăm la un webinar special, alături de Mihaela Mihalcea, studentă în anul III și Daniel Apostescu, student în anul II, unde ai ocazia să afli:

  • Ce presupun călătoriile tip Learning Journeys la EA – The Entrepreneurship Academy
  • Cum ajungi să vizitezi medii de business internaționale
  • Care sunt beneficiile călătoriilor în Amsterdam, Cape Town sau Los Angeles
  • Cum te impactează și te inspiră vizitele în companiile internaționale
  • Ce a însemnat pentru studenți experiența de a călători în scop profesional

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

Înscrie-te și vei primi pe email link-ul de zoom pentru webinarul oferit de EA – The Entrepreneurship Academy.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri