Students QA

Cum poate avea copilul tău un business la 20 de ani?

În prezent, industriile creative se dezvolta accelerat, la fel și economia digitală, iar asta duce la generarea de noi tipuri de business-uri – de la companii în IT, marketing, la e-commerce până la influencers marketing.

Beneficiile sunt multiple: buget minim investit, extindere rapidă, segment în continuă dezvoltare și flexibilitate sporită.

Indiferent dacă își dorește propriul business în aceste industrii creative sau să își construiască un brand personal în online, este important să înțeleagă economia digitală.

Caută acea idee de business în online, dar nu este sigur cum să înceapă? Te așteptăm, alături de copilul tău, la eveniment!

21/09/2023, 17:00-18:00, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Andreea Petcu

Studentă în anul 3 & Fondatoarea Candy & Spice Jewelry

Sunt Ada, am 21 de ani și sunt un fel de artist atipic. Îmi place sa învăț de la toate persoanele pe care le întâlnesc și din toate experiențele trăite. 

Până în prezent am avut 2 business-uri: unul de bijuterii și unul de cadouri corporate pentru companii și business-uri, care este încă activ. 

Din aprilie 2023, am intrat în industria muzicală alături de Alex și David. Ei vin cu partea strategică, iar eu sunt imaginea și îmi place să cred că nimic nu este imposibil, dacă ai alături o echipă de oameni cu valori și principii comune. 

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Alexandru Tudur

Student în anul 2 & Fondator 2DUR

Numele meu este Alex Tudur, am 20 ani, sunt student antreprenor la EA – The Entrepreneurship Academy și curios rău. Așa curios, încât am zis DA la toate oportunitățile pe care le-am întâlnit.

Împreună cu David și Ada, proiectăm o idee să devină realitate, ca Ada să ajungă #1 Artist în România, chiar și mai departe.

Ca business de bază, am deschis o agenție de comunicare pentru companii și branduri personale- 2DUR.  Pe scurt, facem TikTokuri virale pentru alte persoane. 

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

David Zaharia

Student în anul 2 & Fondator Zaharia Media

Sunt David și de mic am vrut să fac bani și am avut înclinații antreprenoriale, chiar dacă la momentul respectiv nu știam asta. 

Astfel, la 13 ani am înțeles că antreprenoriatul este pentru mine și am început să vând fidget spinners și pop sockets aduse din China. De atunci până în 2023 am avut doar eșec după eșec pe partea antreprenorială, însă consider că a fost o perioadă de dezvoltare pentru mine. 

Am reușit să învăț multe skill-uri de bază pentru industria de digital marketing  (graphic design, video editing, photoshop, content creation, etc.) care mă ajută în prezent să îmi dezvolt afacerea – agenție de comunicare.

Ce vei afla

Studenții EA – The Entrepreneurship Academy Ada, studentă în anul 3, împreună cu Alex și David, studenți în anul 2 au reușit, în mai puțin de 4 luni, să genereze cifre impresionante în social media, prin simpla utilizare a câtorva principii clare de business.

Pe 21 septembrie, de la 17:00, îți vor spune mai multe despre:

  • Cum poate găsi copilul tău ideea de business care să îl reprezinte
  • Ce trebuie să știe când decide să își deschidă o afacere în industriile creative: digital marketing, graphic design, video editing sau influencers marketing
  • În cât timp începe să genereze venituri din propriul business
  • Cât de importantă este echipa și cum selectează partenerii sau colaboratorii potriviți
  • Cum poate accesa burse și surse de finanțare la EA - The Entrepreneurship Academy
  • Cum îl ajută și susține comunitatea EA să transforme ideea de business în realitate

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru webinarul oferit de EA – The Entrepreneurship Academy.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri