Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Ai 75% din abilitățile unui antreprenor.  You got this!

Potențialul tău în antreprenoriat este evident, ești pe drumul cel bun! Dacă te-ai gândit la tine ca la un antreprenor sau ai vizualizat momentul în care vei avea propria ta echipă, răspunsurile tale arată că deja deții o bază solidă de abilități antreprenoriale care sunt gata să fie dezvoltate mai departe. Pentru a atinge 100%, este esențial să te concentrezi pe îmbunătățirea gestionării riscurilor și a abilităților financiare. 

De asemenea, nu uita să-ți dezvolți în continuare abilitățile de comunicare și networking, deoarece acestea sunt cruciale pentru a-ți promova ideile și pentru a construi relații solide în lumea antreprenoriatului.

Ce te-ar putea ajuta în parcursul tău e un spațiu practic de învățare și o echipă care poate să-ți sprijine ideile de afaceri să crească în direcția dorită, sau chiar dincolo de acestea. 

La EA – The Entrepreneurship Academy, te putem ajuta să deprinzi skill-urile necesare unui om de afaceri, să îți perfecționezi ideea de business și să o transformi în realitate. Modelul educațional olandez, axat pe punerea imediată în practică a cunoștințelor teoretice, profesorii care sunt antreprenori și experți de business și comunitatea de oameni de business construită în jurul facultății te vor ghida pe parcursul acestei călătorii antreprenoriale.

Ce poți face mai departe?

Programează-ți o întâlnire gratuită cu Ioana, colega noastră și află mai multe despre programul de licență în administrarea afacerilor, cu specializare în antreprenoriat pe care ți-l punem la dispoziție.

Partenerii noștri