Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Ai 100% din abilitățile unui antreprenor. Felicitări!

Demonstrezi trăsături și caracteristici antreprenoriale puternice! Ai toleranță ridicată la riscuri, mentalitate rezilientă și abordare proactivă orientată spre oportunități. Abilitatea ta de a comunica eficient, de a lua decizii și de a te adapta la schimbări îți oferă un avantaj competitiv semnificativ în lumea antreprenoriatului. Ești orientat spre acțiune și gestionezi bine frica față de riscuri și eșec.

Pare ca ai o înclinație naturală către antreprenoriat și potențialul de a excela în acest domeniu. Ești gata să faci pași importanți în lumea afacerilor?

Ce te-ar putea ajuta în parcursul tău e un spațiu practic de învățare și o echipă care poate să-ți sprijine ideile de afaceri să crească în direcția dorită, sau chiar dincolo de acestea. 

Iar EA – The Entrepreneurship Academy poate fi locul potrivit ca să înveți totul despre ce înseamnă să construiești și să crești un business, în timp ce lucrezi activ, practic la propriile tale idei de afaceri.

Studenții noștri își deschid propriile business-uri încă din anul 1 de facultate sprijiniți de experți și o comunitate puternică de antreprenori și investitori. Pe lângă teoria absolut necesară în zona de business, aceștia au incluse în curricula școlară întâlniri cu business coachi, team coachi, experți și antreprenori care le sunt profesori, vizite în companii din România și din străinătate pentru a discuta cu oameni de business. 

Rezultatele tale arată ca ești exact tipul de student pe care-l avem în facultate. Dar ai tot ce îți trebuie să faci următorul pas? Să alegi o facultate care te va ajuta să-ți depășești potențialul?

Programează-ți o întâlnire gratuită cu Ioana, colega noastră și află mai multe despre programul de licență în administrarea afacerilor, cu specializare în antreprenoriat pe care ți-l punem la dispoziție.

Partenerii noștri