Vlad Costache

Bună ziua,

Sunt Vlad, am 18 ani, iar din toamnă voi fi student la The Entrepreneurship Academy.

De mic, am avut o atracție imensă față de activitățile antreprenoriale. Prin participarea la diversele proiecte pe care le-am desfășurat în ultimii ani, mi-am dezvoltat multiple skilluri precum: skilluri de management, de rezolvare a problemelor și toleranta riscurilor într-un magazin online numit Naviscape. Având o pasiune puternică față de autovehicule am decis să încep propria mea afacere online. Această oportunitate mi-a cultivat spiritul antreprenorial prin sarcini pe care trebuia să le fac precum gestionarea unor relații puternice cu furnizori internaționali și dezvoltarea campaniilor de marketing.

De asemenea, am dezvoltat skilluri de organizare și creativitate prin organizarea unor evenimente private precum zile onomastice. Prin gestionarea fiecărui detaliu al evenimentelor, de la planificarea inițială la execuție și evaluare, am dezvoltat abilități solide de organizare. De asemenea, am fost constant provocat să găsesc soluții creative pentru a depăși obstacolele și a adăuga un element de inovație și originalitate în fiecare eveniment. Această experiență m-a învățat să gândesc “out of the box” și să abordez problemele cu o viziune proactivă și creativă.

Prin cursuri de copywriting și design grafic, precum și prin alte activități, am reușit sa acumulez cunoștințe în multiple domenii care m-au învățat ce înseamnă dedicarea și efortul.

În viitorul apropiat, deși contrar părerilor multor oameni, vreau să greșesc. Sunt o fire foarte curioasă și vreau să încerc cât mai multe lucruri noi. Așadar, o să învăț ceea ce am nevoie pentru a deveni un antreprenor de succes. Viitorul îndepărtat, însă, arată diferit. Vreau să am libertate financiară și să mă ocup de filantropie. Iubesc să dau înapoi comunității, fie că ajutorul meu va fi unul financiar sau informațional.

Părinții mei sunt divorțați de peste 18 ani. Eu am crescut în grija și custodia mamei mele. O bună parte din copilărie am beneficiat de ajutorul bunicilor materni, dar odată cu înaintarea în vârstă a acestora, ajutorul a devenit din ce în ce mai mic. Mama este angajată la o fundație și are un salariu normal pentru o persoană cu studii medii. Am sprijinul mamei mele pentru înscrierea la facultate, dar sunt determinat să particip la toate programele de burse pentru obținerea maximului de facilități. În urma înscrierii la bursa NN, am primit 5000€ anual. Pentru a acoperi tot costul taxei de școlarizare, ar mai fi necesari 4000€ anual.

V-aș rămâne recunoscător dacă mi-ați acorda parțial sau integral suma necesară de 4000€ pe an. Orice sumă contează mult pentru mine și pentru mama mea.

Vlad Costache

0746 012 200

adu.vlad@yahoo.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri