Victor Prodan

Bună ziua,

Mă numesc Victor, am 18 ani și voi începe studiile la The Entrepreneurship Academy – prima facultate de antreprenoriat din România –  în toamna acestui an. Taxa de școlarizare este de 9000 de euro din care 3000 vor fi acoperiți din burse oferite de către facultate, 2500 din surse proprii, iar restul de 3500 rămâne neacoperit – pentru această sumă aș dori să vă cer ajutorul.

Sunt pasionat de antreprenoriat încă din gimnaziu, moment în care am început să citesc cărți din acest domeniu și să studiez mai mult despre lumea afacerilor. Această pasiune a fost completată de înclinația înspre tehnologie și IT pe care o aveam încă de mic și, astfel, a rezultat și prima mea afacere, la vârsta de doar 13 ani. Am început o companie de dezvoltare de jocuri video pentru telefoanele cu Android și am lansat 3 jocuri care au avut peste 500 de descărcări.

În pandemie mi-am petrecut tot timpul învățând să programez și să pot face site-uri web, iar în luna august aveam deja și primul client. Totuși, am pivotat către partea de interfață și design și m-am nișat strict pe UI/UX Design ( domeniul ce se ocupă cu realizarea de interfață pentru website-uri și aplicații ).

În anul 2021 am participat într-o tabără de antreprenoriat unde mi-am cunoscut viitorii colegi de echipă și astfel am creat o mică agenție unde lucram împreună cu alți 3 programatori. În această echipă am lucrat și la proiectul MyToDo ca principal product designer unde am ajuns până în finala competiției Tinerii în Arenă.

Așa s-a dezvoltat și propria firmă la vârsta de doar 15 ani (companie înregistrată pe numele tatălui meu). În toți anii liceului am lucrat pe diferite proiecte, de la site-uri web de prezentare și magazine online la platforme web și marketplace-uri. Am lucrat cu peste 30 de clienți din diferite domenii.

În facultate vreau să dezvolt produse software care să aibă un mare impact asupra nișelor cărora li se vor adresa respectivele produse. Visez la propria aplicație încă de mic și sunt sigur că facultatea mă va ajuta în acest sens.

De asemenea am avut rezultate și pe plan sportiv, am practicat timp de 3 ani fotbal la Academia Chindia Târgoviște și după aceea 4 ani sport de contact, principal Wushu Sanda.

Câteva dintre rezultatele mele:

LOCUL 1 CUPA ROMÂNIEI K1 13-15 ANI

LOCUL 1 CUPA ARKO WUSHU SANDA 15-17 ANI

LOCUL 3 CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SANDA SENIORI 18-40 ANI

LOCUL 3 K1 TROFEUL DACIC 17-19 ANI

Mulțumesc,

Victor Prodan

0728 541 017

victorprodan17@gmail.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri