Sorin Bosancu

Bună ziua,

Mă numesc Bosancu Sorin-Andrei și sunt un viitor student, pasionat de business, care a fost acceptat la EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate practică de antreprenoriat din România. Cu toate acestea, facultatea fiind una privată, în colaborare cu TEAM Academy (Olanda), percepe o taxă de școlarizare (9000€/an), iar resursele financiare ale familiei mele nu îmi permit să acopăr integral costurile.

Sunt un tânăr de 18 ani, în clasa a 12-a, pe profilul matematică-informatică la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava. Sunt pasionat de tehnologie, digitalizare, antreprenoriat, dar și de a face lumea un loc mai bun. Astfel, de câțiva ani mă implic în comunitatea locală, fiind un voluntar activ în mai multe ONG-uri precum: “Hope 4 Humanity”, „Interact Bucovina”, „Leo Bucovina”. În plus, am ajutat și elevii din liceul meu, fiind vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor CNPR SV încă din clasa a 10-a, organizând tot felul de evenimente, dar și rezolvând problemele acestora cu unii dintre profesorii liceului. În plus, încă de la începutul liceului am încercat să-mi fac proprii bani, descărcând containere cu marfă, ajutând la nunți, vânzând lucruri făcute manual.

Dorindu-mi să îmi urmez pasiunea de a fi antreprenor și să obțin o educație de calitate, m-am gândit să apelez la sprijinul și generozitatea companiei dumneavoastră, care înțelege importanța educației și dezvoltării viitoarelor generații.

Ceea ce îmi pune însă piedică în momentul de față este taxa facultății. Din costul facultății, eu reușesc sa îmi achit cu ajutorul burselor doar 5000€/an. Dacă credeți că mă puteți ajuta cu orice sumă, care să acopere parțial sau integral cei 4000€ de care am nevoie ca să-mi încep studiile, v-aș rămâne profund recunoscător. La rândul meu, vreau să ofer înapoi ajutor în orice provocare de business aveți în momentul de față.

Vă rog să luați în considerare această oportunitate de a face o diferență semnificativă în viața mea, fiind dornic de cunoaștere și dezvoltare, cu gânduri mărețe, dar fără posibilități financiare.

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru luarea în considerare a solicitării mele. Aștept cu nerăbdare să aud răspunsul dvs. și să discutăm mai multe despre cum am putea colabora.

Cu respect,

Bosancu Sorin-Andrei

0749 783 230

sorinbosancu1@gmail.com

Linkedin Profile

Instagram

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri