Sebastian Marian

Bună ziua,

Totul a început acum 4 ani, când mama mea a căzut pe scări, s-a lovit la o gleznă și n-am găsit nicio aplicație prin care să putem vedea ce clinici au loc liber la specializarea ortopedie. A fost primul moment în care m-am gândit că e nevoie de așa ceva.

Ulterior, am realizat că și mai valoroasă ar fi o aplicație prin care să te poți programa și la clinici, inclusiv veterinare, și tot de-acolo să-ți găsești și loc la frizerie, la un masaj, la un curs de yoga sau de înot. Cât de valoros ar fi pentru mame să-și lase copiii la înot, și de acolo ele să fugă 30 de minute în apropierea bazinului de înot să-și facă manichiura sau un masaj al scalpului.

Toate să se poată face printr-o singură aplicație, cu harta Google Maps integrată.

Între timp au apărut în România astfel de aplicații, dar puține conțin și clinici, și saloane, și studiouri de yoga etc. De aceea îmi doresc să creez eu una în care să fie ușor accesate toate tipurile de servicii din toate tipurile de centre, cu AI integrat. Pe lângă AI, un alt diferențiator va fi că voi include și centre spa, deoarece în toată lumea cererea pentru serviciile spa e în creștere accelerată.

Sunt conștient că unele centre și clinici lucrează cu o aplicație, dar părerea mea este că vor accepta să lucreze cu încă una, astfel încât ei să nu se mai concentreze pe partea de atragere clienți, ci doar pe realizarea serviciilor care fac obiectul lor de activitate.

Clinicile, centrele de toate tipurile, vor fi listate gratuit în aplicația pe care o voi crea – în varianta de pagină simplificată – și veniturile vor fi formate din comision. Vor mai plăti pentru SMS-urile trimise, și dacă vor dori mai multe detalii, poze în pagina lor de prezentare și / sau pentru publicitate pe platformă – când va crește business-ul.

Eu sunt Sebi, încă în clasa a XII-a, iar în septembrie voi fi Anul I la EA. Am început în 2020 o pagină de Instagram pentru resell, unde oamenii își postau produsele. M-am dus din start pe nișa Premium și intuitiv la acel moment, am refuzat toate propunerile de produse care nu se încadrau în aceasta categorie.

Pentru că a venit examenul de Evaluare Națională, nu am apucat să cresc pagina îndeajuns, așa că a trebuit să abandonez proiectul înainte de a încasa venituri.

De mai bine de 1 an lucrez la despreSpa.ro cu rolul de Junior Marketing Manager, timp în care am publicat articole, am trimis newslettere, am creat bannere și alte vizualuri în Photoshop. Din vara anului 2023, am preluat și rolul de Asistent Coordonator Programe la SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România, și singura din zona Balcanilor care a și primit statutul de CIDESCO Training School pentru un curs de Spa Management.

Referitor la sponsorizare, în acest moment părinții mei nu își permit financiar să-mi plătească și facultatea și să-mi finanțeze și prima etapă a business-ului –  un website  la care ulterior, într-o a doua etapă, să adăugăm și un soft de gestiune programări integrat în website.

Consider că este genul de business care poate fi scalat în 3-4 ani și în afara României și mi-aș dori mult să-l pot demara încă din Anul I. Pentru asta, aș avea nevoie, în total, de o finanțare de 6000 EURO pentru taxa de școlarizare.

Vă rog mult să-mi spuneți dacă sunteți de acord să mă ajutați cu sponsorizarea studiilor la EA.

Va mulțumesc pentru timpul acordat!

Sebastian Paul Marian

0727 826 676

sebi.paul.marian@gmail.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri