Bună ziua!

Îmi doresc ca povestea mea să merite timpul acordat de către dumneavoastră și v-aș fi recunoscător daca m-ați putea sprijini.

Eu sunt Matei, am 18 ani și sunt din municipiul Dorohoi, județul Botoșani. Provin dintr-un oraș mic, majoritatea oamenilor având o mentalitate rigidă și populație îmbătrânită. Fiind o zonă cu posibilități economice reduse, nu atrage generația mea și nici pe cele mai tinere să rămână și să evolueze, mai degrabă te îndepărtează de cunoaștere și evoluție.

Sunt o persoană deschisă la idei și colaborări noi și pot spune că sportul, mai exact maratoanele de mountain biking, antrenamentele în sala de fitness, precum și o experiență medicală neplăcută în timpul adolescenței, au contribuit la formarea unei discipline, ceea ce o consider esențială în viața fiecărui individ. Particip, de asemenea, ca voluntar într-o asociație care îi ajută pe cei ce nu au o situație atât de bună, inclusiv persoanele refugiate din Ucraina (fiind aproape de unul dintre punctele vamale), de aici venind și dorința mea de a construi ceva prin care să mă pot dezvolta, ajutându-i pe cei din jurul meu.

Urmează o nouă și importantă etapă din viața mea în acest an, mai exact pornirea pe un drum nou la EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din România. Pe parcursul liceului am avut câteva încercări de a deschide un business în spațiul online, însă lipsa de informație și un network slab m-au făcut să renunț. Acum, fiind în clasa a 12-a, pe baza research-ului, am o idee solidă de business (așa consider eu) și sunt sigur că această facultate- The Entrepreneurship Academy- este mediul ideal în care pot evolua atât eu, cât și ideea mea de business.

Părinții mei sunt angajați în sistemul de stat, veniturile familiei fiind doar cele realizate din salariul lunar.

Taxa de școlarizare de la EA – The Entrepreneurship Academy este de 9000 euro pe an. Cu toate eforturile financiare ale părinților, nu mă voi putea descurca cu plata taxei și cheltuielile de zi cu zi din București. Am rugămintea să mă sprijiniți cu sponsorizare din impozitul pe profit, cu suma de 3500 euro parțial sau integral, de care aș avea mare nevoie, pentru a-mi începe studiile la The Entrepreneurship Academy.

Sunt determinat și hotărât să urmez această facultate, cred în potențialul meu de a produce o schimbare ca antreprenor și vă rămân recunoscător dacă a-ți da curs cererii mele de a mă sponsoriza și totodată să evoluez. Orice sumă contează pentru atingerea obiectivului meu.

Cu respect,

Mihai Matei

0742 530 732

mihaimatei2200@gmail.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri