Călin Ciobanu

Bună ziua,

Mă numesc Ciobanu Călin, am 18 ani și urmează să fiu student la The Entrepreneurship Academy. Înregistrez acest mesaj în speranța de a vă câștiga încrederea pentru a mă sprijini în a-mi începe studiile la această facultate.

În 2019, mama mea lucra la Mobexpert, iar tatăl meu era șef de stație la Socar. Munceau și în weekend, munceau și după program, munceau uneori și noaptea, dar cu toate astea banii la finalul lunii nu mai ajungeau. Și nu numai că nu mai ajungeau, dar îmi aduc aminte și acum de toată frustrarea și de toate vizitele la amanet, ce atunci au reprezentat pentru noi singura soluție de a face rost de bani, astfel încât sora mea și eu să avem acces la orele de meditații sau resursele de care am avut nevoie pentru a intra la licee de top din orașul nostru.

În prezent, tatăl meu conduce o afacere de dezmembrări, venitul familiei a crescut, iar fără educația, cărțile și seminariile gratuite de care tatăl meu a profitat acum câțiva ani, acest lucru nu ar fi fost posibil. Educația ce pentru unii pare inutilă sau repetitivă a făcut o schimbare profundă în viața familiei mele și tocmai de asta, în momentul în care am auzit de The Entrepreneurship Academy, m-a fascinat atât pe mine cât și pe ai mei.

Cu toate acestea, plata taxei de școlarizare pentru această facultate reprezintă o dificultate pentru familia noastră. Pe lângă costurile pentru studiile și căminul surorii mele, care studiază în străinătate, la plata taxei de școlarizare se mai adaugă și costul traiului în București, noi fiind din Iași. Eu fac tot posibilul să ajut cu tot ce pot, fie că e vorba de joburile pe care le-am avut sau jobul pe care îl am, de bursa de merit sau de banii de alocație, contribuim cu toții în acest fond în care am început să economisim pentru șansa mea de a studia la o facultate practică de afaceri.

Lucrurile pe care le-am realizat în trecut mi-au dovedit că sunt capabil să fiu disciplinat și ca atare să pot schimba ceva în bine pe plan național. Totuși, ce îmi lipsește în prezent este îndrumarea unor mentori și cunoștințele de antreprenoriat, ce-mi doresc să le învăț din greșelile altora, iar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru.

V-aș rămâne veșnic recunoscător dacă mi-ați putea acorda din încrederea voastră și m-ați sprijini să plătesc pentru șansa de a avea acces la această facultate și a vă putea demonstra că banii voștri nu au fost irosiți.

Acest sprijin s-ar realiza prin intermediul unei sponsorizări din impozitul pe profit și ar completa eforturile noastre pentru a plăti taxa totală de școlarizare de 36.000 de euro, pentru care în momentul de față avem mai puțin de un sfert. Orice sumă este un ajutor imens și aș aprecia enorm dacă m-ați putea anunța dacă sunteți de acord cu o astfel de sponsorizare, care ar putea fi suma și cu cine aș putea lua legătura pentru mai multe detalii.

Cu toată recunoștința,

Călin Ciobanu

0742 376 133

andreicalinciobanu@gmail.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri