Andrei Chindriș

Bună ziua,

În spatele elevului Chindris Andrei de la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Baia Mare, este un băiat normal care a fost încă de la început focusat în zona aceasta de business.

Extra, față de liceu am participat la competiții sportive (box si fotbal) atat olimpiade cat și competiții caritabile organizate de o echipa de voluntariat. Pe partea de business momentan activez în domeniul marketing, având o agenție de marketing. În trecut, am încercat și alte metode ‘de a face bani’, tot legate de business. Am încercat drop shipping, affiliate marketing și cpa marketing. Nu au fost cele mai bune modele de business de urmat, dar am învățat câte ceva din toate.

Din drop shipping am invatat cum să-mi fac primul meu site și cum sa gestionez anumite produse în stock, iar din affiliate marketing si cpa marketing am invatat cum ar trebui sa promovez anumite oferte și produse, deci nu a fost un “failure” total.

Future:

Pe viitor mi-am propus sa actionez tot în zona de business. Un macro obiectiv de al meu ar fii sa imi scalez agenția de marketing cat de mult posibil și să creez din aceasta o sursa pasiva de venit. Dupa acest pas as vrea sa mai invat despre altee domenii diferite de marketing, sa intru in alte zone de business cum ar fii agricultura și imobiliare. O idee pe care o am ar fii sa infiintez o cultura de aluni în zona mea din județul Maramureș, deoarece este o zona favorabila pentru acest lucru. Bineînțeles acestea sunt cateva macro obiective pe care le-am propus pentru viitorul meu.

Background familial:

Mama mea este o profesoara de limba engleza, la nivel gimnazial, iar tatăl meu lucrează mai mult în străinătate. Familiei mele spre exemplu nu i-a plăcut niciodată ideea de a face o facultate cu taxa, plus la veniturile rapoarte ale familiei ar fii foarte greu ca eu să mi plătesc taxa la EA.

Plata taxei:

În mare plănuiesc să îmi acopăr taxa din sponsorizări, și cred că m-aș putea încadra în anumite burse. Bineînțeles că din anul II îmi va fii mult mai ușor și voi putea sa achit și eu o parte, avand in vedere oportunitățile descoperite care mă vor ajuta să-mi scalez agenția de marketing și care mă vor ajuta sa mă dezvolt pe plan profesional cat si personal.

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri