Open Day

Cum te ajută să fii admis la facultate înainte de BAC?

Ești la liceu și vrei să studiezi la o facultate de business la nivelul celor din străinătate? 

Cel mai probabil aștepți să treacă BAC-ul ca să poți să te ocupi de admiterea la facultate, așa cum fac cei mai mulți dintre colegii tăi. Însă examenul de final de liceu poate să vină cu o grijă în minus! Poți să fii acceptat la facultate înainte de BAC, iar asta te va ajuta să te concentrezi pe un singur task. 

La EA-The Entrepreneurship Academy, modelul educațional, dar și procesul de admitere, sunt diferite. Așa că aplicațiile sunt deschise încă din clasa a 11-a. Da, ai citit bine: poți să fii admis și să ai locul confirmat la facultate înainte de BAC. 

Vino la Open Day – ONLINE ca să descoperi cum i-a ajutat pe studenții noștri- Alexia Stanciu și Tiberiu Oancea–  să fie admiși la facultate înaintea colegilor de liceu.

În plus, vei avea ocazia să afli cum arată o zi din viața unui student, cum e structurată sesiunea sau ce înseamnă călătoriile de învățare. 

Participă gratuit la Open Day- ONLINE și află ce înseamnă să fii student la EA-The Entrepreneurship Academy chiar de la sursă. 

16/05/2024, 18:00-19:30, ONLINE. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce vei afla

Pe 16 mai, de la 18:00, echipa și studenții EA – The Entrepreneurship Academy îți vor spune mai multe despre:

  • Cum este diferită EA-The Entrepreneurship Academy de o facultate de stat
  • Cum poți să aplici la EA- The Entrepreneurship Academy înainte de BAC
  • Ce tipuri de burse poți accesa ca student la EA - The Entrepreneurship Academy
  • Care sunt pașii pentru a obține o bursă de susținere dacă ai o situație financiară delicată
  • Cum arată o zi din viața unui student- antreprenor
  • Ce înseamnă 24 Hours Challenge, Learning Journey sau Customer Visit

Unde va avea loc?

Evenimentul este gratuit și are loc ONLINE, pe ZOOM. 

 

Înscrie-te acum

Cum arată programul Open Day?

Evenimentul este gratuit și are loc ONLINE, pe ZOOM. 

Joi, 16 Mai

18:00-18:30 Cum este diferită EA-The Entrepreneurship Academy de o facultate de stat- Ioana Ceaușu, COO
18:30- 19:00 De ce să aplici înainte de BAC?- Alexia Stanciu & Tiberiu Oancea, studenți în anul 1
19:00-19:15 Care este procesul de admitere și ce burse oferim, Ioana Costea, Admission Specialist
19:15-19:30 Sesiune de Q&A
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ioana Ceaușu

COO at EA - The Entrepreneurship Academy
Ioana Ceaușu este pasionată de cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, ocupând rolul de COO la The Entrepreneurship Academy din 2022. Cu un doctorat de la Universitatea Politehnica București, cercetările ei actuale se concentrează pe eficacitatea acceleratoarelor de afaceri asupra startup-urilor. Experiența ei profesională acoperă managementul proiectelor, consultanța de business și predare în mediul universitar, evidențiind un set bogat de competențe în dezvoltarea afacerilor, planificare strategică și inovație educațională. Misiunea Ioanei este de a construi și dezvolta contexte educaționale practice și inovative în care viitoarea generație de antreprenori să găsească resursele și oportunitățile necesare pentru a construi afaceri cu impact, sustenabile și scalabile.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ioana Costea

Admissions Specialist
Ioana Costea conduce procesul de admitere la EA - The Entrepreneurship Academy începând cu anul 2022 și are o vastă experiență în consilierea tinerilor cu privire la alegerea unei universități de mai bine de 7 ani. Ea însăși este absolventă a Facultății de Științe Politice - Universitatea Bucuresti și a unui program de masterat în Marea Britanie (University of Portsmouth), având o puternică dorință de a ajuta tânăra generație să-și atingă întregul potențial antreprenorial prin intermediul EA.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Alexia Stanciu

Studentă- Anul 1
Alexia Stanciu este studentă în anul 1 la EA-The Entrepreneurship Academy și este ownerul Divine Sweets. „Am ales această facultate din dorința de a învăța mai mult și de a cunoaște oameni valoroși din lumea antreprenoriatului. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le-am avut aplicând la această facultate înainte de BAC a fost faptul că nu mi-am mai făcut griji pentru nota din acest examen și m am putut concentra pe lucrurile care contează cu adevărat pentru mine.”
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Tiberiu Oancea

Student - Anul 1
Tiberiu este un tânăr pasionat de tehnologie și antreprenoriat, cu o dorință puternică de a învăța și de a inova. În acest moment, se dedică explorării și dezvoltării sale continue ca student la EA- The Entrepreneurship Academy. „Alegerea de a studia la EA a fost influențată de pasiunea mea pentru antreprenoriat și aplicabilitate, iar încă din clasa a 11-a am început să explorez posibilitățile din acest domeniu. Participarea la diverse proiecte și concursuri de idei de afaceri în timpul liceului m-a convins că acesta este drumul pe care vreau să-l urmez. EA mi-a oferit un cadru perfect pentru a lega teoria de practică, încă din clasa a 11-a, când am aplicat și am fost acceptat. Acest proces de admitere timpurie mi-a consolidat încrederea în propriile abilități și mi-a clarificat direcția în carieră.”
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Partenerii noștri