Open Day

Cum studiezi aproape gratis la EA - The Entrepreneurship Academy?

Ești la liceu și vrei să studiezi la o facultate de business la nivelul celor din străinătate? 

Știm că mulți dintre viitorii studenți își fac griji cu privire la costul facultății și caută cele mai bune modalități de finanțare pentru taxa de școlarizare.

EA – The Entrepreneurship Academy pune la dispoziție un fond de burse cu o valoare totală de 500.000 EUR pe an. Împreună cu NN am creat un pachet financiar care te poate ajuta să acoperi până la 90% din costurile studiului la EA.

În plus, accesarea unor sponsorizări te poate ajuta să ai parte chiar de studii gratuite.

Așa că, ce mai aștepți? Vino la Open Day să descoperi cum obții o bursă pentru studiul la EA, dar și ce alte soluții de finanțare ai la dispoziție.

Vei avea ocazia și să testezi cum se construiește o strategie ca să atragi sponsorizări pentru studiile tale, alături de absolventul nostru Cosmin Scripcariu – fun fact: el a reușit să strângă suma de 40.000 EUR.

29/03/2024, 15:00-18:00, Sediul EA. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce vei afla

Pe 29 martie, de la 15:00, echipa și studenții EA – The Entrepreneurship Academy îți vor spune mai multe despre:

  • Cum poți obține pachetul financiar care îți acoperă până la 90% din taxa de școlarizare
  • Care sunt pașii pentru a obține o bursă de susținere dacă ai o situație financiară delicată
  • Cum obții o bursă dacă ai făcut voluntariat în timpul liceului
  • Cum poți beneficia de burse dacă ai avut rezultate deosebite la concursuri naționale / internaționale și sport de performanță
  • Cum poți obține sponsorizări individuale de la companii sau persoane publice

Unde va avea loc?

Evenimentul are loc la sediul facultății EA – The Entrepreneurship Academy

Str. Semilunei 4, sector 2, București

Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Indira Abdulvoap

Decan EA - The Entrepreneurship Academy
CEO, fondator de business și intraprenor cu peste 15 ani de experiență în strategii de afaceri și vânzări, Indira a ocupat poziții cheie de conducere în organizații. În calitate de CEO sau GM, a gestionat proiecte complexe de peste 13 milioane de euro și a contribuit la atingerea obiectivelor de business care depășeau anual 20 de milioane de euro. Povestea călătoriei sale antreprenoriale se învârte în jurul fondării sucursalei din România a RawBite, cu un exit realizat în 2020. Indira Abdulvoap face parte din echipa facultății din 2020 și recent a devenit decanul EA - The Entrepreneurship Academy.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ioana Ceaușu

COO at EA - The Entrepreneurship Academy
Ioana Ceaușu este pasionată de cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, ocupând rolul de COO la The Entrepreneurship Academy din 2022. Cu un doctorat de la Universitatea Politehnica București, cercetările ei actuale se concentrează pe eficacitatea acceleratoarelor de afaceri asupra startup-urilor. Experiența ei profesională acoperă managementul proiectelor, consultanța de business și predare în mediul universitar, evidențiind un set bogat de competențe în dezvoltarea afacerilor, planificare strategică și inovație educațională. Misiunea Ioanei este de a construi și dezvolta contexte educaționale practice și inovative în care viitoarea generație de antreprenori să găsească resursele și oportunitățile necesare pentru a construi afaceri cu impact, sustenabile și scalabile.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ioana Costea

Admissions Specialist
Ioana Costea conduce procesul de admitere la EA - The Entrepreneurship Academy începând cu anul 2022 și are o vastă experiență în consilierea tinerilor cu privire la alegerea unei universități de mai bine de 7 ani. Ea însăși este absolventă a Facultății de Științe Politice - Universitatea Bucuresti și a unui program de masterat în Marea Britanie (University of Portsmouth), având o puternică dorință de a ajuta tânăra generație să-și atingă întregul potențial antreprenorial prin intermediul EA.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Cosmin Scripcariu

Marketing Lead @ Bware Labs & Absolvent EA - The Entrepreneurship Academy
Cosmin Scripcariu face parte din a doua generație de absolvenți ai EA-The Entrepreneurship Academy, iar pe perioada facultății a reușit să achite taxa de școlarizare aproape integral prin intermediul sponsorizărilor din partea companiilor. În trecut, Cosmin a cofondat două business-uri profitabile în e-commerce și a eșuat cu alte 4 idei. Din 2021, este implicat în zona de blockchain, timp în care a fondat un proiect de gaming și a susținut alte echipe să ridice însumat investiții de 1 milion de dolari. În acest moment, are rolul de Marketing Lead la Bware Labs, companie de infrastructură în blockchain.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Carina Chițu

Student Anul 2- EA-The Entrepreneurship Academy
Carina Chițu are 21 de ani și este studentă în anul 2 la EA-The Entrepreneurship Academy. Face parte din business-ul familiei sale care se află la a treia generație și este mândră că poate să ducă această poveste mai departe. „Sunt o fire ambițioasă și creativă căreia îi place să caute soluții la diverse probleme. Iubesc să călătoresc, motiv pentru care am și ales această facultate. Totodată, fiind o fire ambițioasă, mi-am dorit foarte mult să reușesc să îmi achit singură facultatea. Am început să vorbesc deschis cu mulți business-owneri care au fost binevoitori să mă ajute în acest sens, iar totul a decurs mai bine decât mi-aș fi imaginat, reușind să-mi achit chiar și în avans o parte din taxa de școlarizare.”
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Partenerii noștri