Întâlnire one-to-one

Această întâlnire este oportunitatea perfectă să adresezi orice întrebare, curiozitate sau îngrijorare pe care o poți avea cu privire la facultatea noastră. Întâlnirile one-to-one sunt special concepute să te ajute să iei o decizie pentru viitorul tău.

Te invităm să îți programezi o întâlnire cu Ioana, specialistul nostru de admitere.

Întâlnire one-to-one Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Programează o întâlnire

Admission Specialist

Ioana Costea

Salut! Sunt Ioana, specialistul de admitere al academiei noastre, responsabilă pentru a te sprijini de la prima întrebare cu privire la EA până la prima zi oficială ca student al nostru. Te încurajez să citești cu atenție întreaga pagină, să urmezi instrucțiunile și să programezi o întâlnire cu mine!

Ce trebuie să știi Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce trebuie să știi

Întâlnirile one-to-one au un caracter informativ, unde poți adresa și cere fiecare informație de care ai nevoie ca să iei cea mai bună decizie pentru tine. Îți recomandăm să parcurgi cu atenție site-ul nostru și canalele noastre de social media, unde sunt disponibile o mulțime de informații, clar structurate pentru tine.

Când te hotărăști să programezi o întâlnire cu Ioana, te rugăm să te gândești la câteva subiecte specifice pe care dorești să le abordezi, pentru a profita la maximum de acel timp.

Tot ce trebuie să faci apoi este să-ți stabilești o întâlnire prin calendarul de mai sus.

Programează o întâlnire

Partenerii noștri