Ți-ar plăcea să afli mai multe despre noi?

Dacă îți dorești să descoperi facultatea, evenimentele noastre, curricula sau care sunt modalitățile de finanțare la care poți să apelezi, participarea la un group session este ocazia perfectă să o faci. Afli tot ce ai nevoie să știi ca să iei o decizie cu privire la parcursul tău universitar, alături de alți tineri pasionați de business, într-un cadru friendly and nice.

Tot ce trebuie să faci este să-ți stabilești o întâlnire cu Ioana, specialistul nostru de admitere.

Ți-ar plăcea să afli mai multe despre noi? Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Programează o întâlnire

Admission Specialist

Ioana Costea

Salut! Sunt Ioana, specialistul de admitere al academiei noastre, responsabilă pentru a te sprijini de la prima întrebare cu privire la EA până la prima zi oficială ca student al nostru. Te încurajez să citești cu atenție întreaga pagină, să urmezi instrucțiunile și să programezi o întâlnire cu mine!

Ce trebuie să știi Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce trebuie să știi

Întâlnirile de group session sunt special create ca tu să poți adresa orice curiozitate ai despre facultatea noastră și să poți să iei o decizie mai ușor. Îți recomandăm să parcurgi cu atenție site-ul nostru și canalele de social media, unde vei găsi o mulțime de topicuri pe care le poți aborda în întâlnirea cu Ioana.

Iar dacă nu ai întrebări structurate înainte de întâlnire, dar vrei totuși să participi și să afli mai multe despre facultate, nu-ți face griji! Sesiunile de grup se țin cu un număr de maximum 10 participanți, așa că poți fi inspirat de curiozitățile celorlalți.

Programează o întâlnire

Partenerii noștri