6h Challenge

Competiție de antreprenoriat pentru elevii de clasa a 11-a și a 12-a

Cand? Pe 04/11/2022, 12:00-18:30 Unde? București, EA- The Entrepreneurship Academy.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Te gândești că vrei să ai business-ul tău cât mai curând sau pur și simplu vrei să explorezi și să înveți skill-uri noi? 

Ți-am pregătit o experiență super cool de învățare și explorare unde poți face networking și câștiga premii direct de la antreprenorii din orașul tău!

De ce să participi?

Timp de 6 ore, tu și colegii tăi aveți ocazia să participați competiție antreprenorială unică desfășurată chiar în orașul tău.

Cunoști antreprenori cu business-uri profitabile din orașul tău
Rezolvi studii de caz și provocări reale
Câștigi experiență practică
Lucrezi în echipă cu prietenii tăi
Înveți skill-uri noi
Întâlnești tineri pasionați de aceleași lucruri ca și tine și-ți faci prieteni noi
Afli dacă antreprenoriatul este potrivit pentru tine
Poți câștiga premii

Cine este
antreprenorul invitat?

Raluca Enache si Daniela Padurariu

Fondatoarele Glow2Go

Raluca Enache si Daniela Padurariu sunt 2 tinere antreprenoare care la 21 de ani au lansat propriul lor start-up, “Glow2Go”. Cand erau studente in anul 2 la “The Entrepreneurship Academy” au observat cat de bine lucreaza si se completeaza una pe cealalta, așa ca au renuntat la business-urile in care mai erau implicate si au inceput sa puna bazele afacerii Glow2Go. Dupa mai multe luni in care au facut research, au gasit 10 freelanceri colaboratori, au creat un MVP si au lansat business-ul in vara anului 2020.

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce este Glow2Go?

Glow2Go este primul marketplace lansat in România care conecteaza freelanceri din industria de infrumusetare si relaxare cu clienți doritori de astfel de servicii la ei acasă. Mai exact, Glow2Go este o platformă de servicii de înfrumusețare și relaxare la domiciliu, care le oferă clienților experiențe personalizate prin intermediul unor experți certificați și verificați.

Pentru prestatorii de servicii ( freelanceri din industria de beauty si wellness), Glow2Go este o platforma prin intermediul căreia pot lucra și câștiga după bunul plac, făcând parte din cea mai mare comunitate de experți beauty mobili din țară.

Pana in momentul de fata, Raluca si Dana au ridicat 2 investitii pentru a duce Glow2Go la urmatorul nivel. Au ajuns la o echipa de peste 40 freelanceri cu care colaboreaza si peste 150 de servicii listate pe site.

Daca vrei sa afli mai multe despre povestea lor, prin ce provocari au trecut, dar si sa generezi idei impreuna cu echipa ta pentru o provocare actuala prin care trec, te asteptam sa iei parte la 6h Challenge!

Programul 6h Challenge

11:00 - 12:00
11:00 - 12:00 Welcome session & networking

Fiecare echipă este așteptată în formulă completă la ora 11:00 pentru confirmarea înregistrării și pentru a primi agenda evenimentului

12:00 - 13:15
12:00 - 13:15 Let’s start the competition!

Îți vom explica modul de desfășurare al evenimentului și criteriile de jurizare. Apoi, îți vom răspunde la întrebări astfel încât tu să ai toate informațiile ca să poți câștiga!
În plus, acum ai ocazia să cunoști antreprenorul care-ți va oferi brief-ul de concurs.

13:15 - 13:30
13:15 - 13:30 Teams gathering

Echipele formate vor fi repartizate in sălile rezervate.

13:30 - 16:30
13:30 - 16:30 Brief solving

Echipele lucrează pe brief, în spațiul în care ne aflăm

La finalul celor 3 ore de lucru, echipa trebuie să livreze o prezentare a soluțiilor într-un format agreat.

16:30 - 16:45
16:30 - 16:45 Break

Soluțiile au fost livrate și timpul de lucru s-a încheiat! Echipele au un respiro de 15 minute după cele 3 ore de lucru.

16:45 - 18:00
16:45 - 18:00 Pitch Session

Echipele își prezintă soluțiile, iar antreprenorul și membrul echipei EA pot adresa întrebări.

18:00 - 18:30
18:00 - 18:30 Anunțarea câștigătorilor & feedback session

În baza unor criteriilor de jurizare prestabilite, antreprenorul și membrul echipei EA - The Entrepreneurship Academy selectează câștigătorii și, mai apoi, oferă feedback tuturor echipelor.

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% gratuit și va avea loc la sediul EA – The Entrepreneurship Academy
(Strada Semilunei, 4-6, București)

Așa că ia-ți prietenii și join us!

Încă nu ești 100% convins de eveniment? Atunci e bine să știi că..

6h Challenge este un eveniment organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, singura facultate de business care-i ajută activ pe studenții săi să-și construiască propriile business-uri. Dacă ai auzit de Flip.ro, Fustite cu Luminițe sau Glow2Go, e bine să știi că fondatorii sunt studenți și absolvenți ai facultății noastre.

Una dintre misiunile principale ale EA – The Entrepreneurship Academy este să ajutăm tinerii ca tine să dezvolte competențe necesare unei viitoare cariere de business, așa că vom face tot posibilul să ai o experiență cât mai bună!

Partenerii noștri