6h Challenge

Competiție de antreprenoriat pentru elevii de clasa a 11-a și a 12-a

Cand? Pe 10/02/2023, 12:00-18:30 Unde? București, EA- The Entrepreneurship Academy.
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Te gândești că vrei să ai business-ul tău cât mai curând sau pur și simplu vrei să explorezi și să înveți skill-uri noi? 

Ți-am pregătit o experiență super cool de învățare și explorare unde poți face networking și câștiga premii direct de la antreprenorii din orașul tău!

De ce să participi?

Timp de 6 ore, tu și colegii tăi aveți ocazia să participați competiție antreprenorială unică desfășurată chiar în orașul tău.

Cunoști antreprenori cu business-uri profitabile din orașul tău
Rezolvi studii de caz și provocări reale
Câștigi experiență practică
Lucrezi în echipă cu prietenii tăi
Înveți skill-uri noi
Întâlnești tineri pasionați de aceleași lucruri ca și tine și-ți faci prieteni noi
Afli dacă antreprenoriatul este potrivit pentru tine
Poți câștiga premii

Cine este
antreprenorul invitat?

Petre Bica & Vlad Ichim

Fondatorii eHelper

Petre Bica și Vlad Ichim sunt doi tineri antreprenori pasionați de Growth Hacking Digital și de afaceri de tip Saas (software ca serviciu). Petre este student în ultimul an la facultatea noastră, cu o experiență semnificativă în marketingul digital. El a dobândit cunoștințe solide în acest domeniu prin participarea la diverse cursuri și proiecte de facultate, precum și prin experiența sa practică în domeniul publicității online. Vlad, pe de altă parte, este student în primul an, dar este deja un antreprenor entuziast, pasionat de dezvoltarea de afaceri digitale. Cei doi s-au întâlnit la facultate unde au început să-și pună bazele noii lor idei de afaceri. 

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce este eHelper? 

eHelper este un asistent digital, creat să ajute utilizatorul final să economisească timp și bani în procesul de cumpărare a electronicelor online. 

Cum funcționează? 

Clientul răspunde la o serie de întrebări simple, care să ne facă să-i înțelegem mai bine nevoile, iar pe baza răspunsurilor generate de client, acesta va primi recomandări precise cerințelor lui. 

Exemplu:

Vrei să cumperi un laptop, dar nu ai cunoștințe tehnice. Știi ce buget ai și în mare la ce îl vei folosi, dar nu știi dacă vei avea nevoie de procesor i7 sau i5. Aici intervine eHelper. Acesta va prelua răspunsurile tale și iți va recomanda laptopurile care corespund cel mai bine nevoilor tale, fără să mai fie nevoie să pierzi ore întregi făcând research. 

Programul 6h Challenge

11:30 - 12:00
11:30 - 12:00 Welcome session & networking

Fiecare echipă este așteptată în formulă completă la ora 11:30 pentru confirmarea înregistrării și pentru a primi agenda evenimentului

12:00 - 13:15
12:00 - 13:15 Let’s start the competition!

Îți vom explica modul de desfășurare al evenimentului și criteriile de jurizare. Apoi, îți vom răspunde la întrebări astfel încât tu să ai toate informațiile ca să poți câștiga!
În plus, acum ai ocazia să cunoști antreprenorul care-ți va oferi brief-ul de concurs.

13:15 - 13:30
13:15 - 13:30 Teams gathering

Echipele formate vor fi repartizate in sălile rezervate.

13:30 - 16:30
13:30 - 16:30 Brief solving

Echipele lucrează pe brief, în spațiul în care ne aflăm

La finalul celor 3 ore de lucru, echipa trebuie să livreze o prezentare a soluțiilor într-un format agreat.

16:30 - 16:45
16:30 - 16:45 Break

Soluțiile au fost livrate și timpul de lucru s-a încheiat! Echipele au un respiro de 15 minute după cele 3 ore de lucru.

16:45 - 18:00
16:45 - 18:00 Pitch Session

Echipele își prezintă soluțiile, iar antreprenorul și membrul echipei EA pot adresa întrebări.

18:00 - 18:30
18:00 - 18:30 Anunțarea câștigătorilor & feedback session

În baza unor criteriilor de jurizare prestabilite, antreprenorul și membrul echipei EA - The Entrepreneurship Academy selectează câștigătorii și, mai apoi, oferă feedback tuturor echipelor.

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% gratuit și va avea loc la sediul EA – The Entrepreneurship Academy
(Strada Semilunei, 4-6, București)

Așa că ia-ți prietenii și join us!

Încă nu ești 100% convins de eveniment? Atunci e bine să știi că..

6h Challenge este un eveniment organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, singura facultate de business care-i ajută activ pe studenții săi să-și construiască propriile business-uri. Dacă ai auzit de Flip.ro, Fustite cu Luminițe sau Glow2Go, e bine să știi că fondatorii sunt studenți și absolvenți ai facultății noastre.

Una dintre misiunile principale ale EA – The Entrepreneurship Academy este să ajutăm tinerii ca tine să dezvolte competențe necesare unei viitoare cariere de business, așa că vom face tot posibilul să ai o experiență cât mai bună!

Partenerii noștri