ÎNFIINȚAT ÎN 2023
POWERED BY
Maria CoteanuAnul 1

Pothos Charcuterie, oferă o alternativă unică și delicioasă la charcuterie tradițională prin crearea de produse vegane de înaltă calitate, care replică produsele clasice. Credem că fiecare persoană merită să se bucure de gusturile bogate și texturile din charcuterie, fără a face rău animalelor sau mediului înconjurător.

Charcuterie noastră vegană este fabricată numai din cele mai bune ingrediente pe bază de plante.

În plus față de a oferi o opțiune delicioasă și etică pentru iubitorii de charcuterie, Pothos Charcuterie răspunde unei cereri tot mai mari pentru produse pe bază de plante, care sunt sănătoase și durabile. Produsele noastre sunt pline de proteine, fibre și nutrienți esențiali pe bază de plante, făcându-le o adăugare nutritivă și satisfăcătoare la orice masă sau gustare.

Alegând Pothos Charcuterie, clienții pot să se bucure de o indulgență fără sentimentul de vinovăție și să susțină o afacere angajată în practici etice și durabile. Misiunea mea este de a crea o lume în care toată lumea poate să se bucure de mâncare delicioasă, sănătoasă și fără cruzime, și vă invit să vă alăturați în această călătorie.

Contact: 0727347144. Mail for small/big events: maria.coteanu@entreprenation.ro

Ce spun clienții?

Partenerii noștri