Webinar

5 pași ca să deschizi un business cu riscuri minime

-eveniment dedicat elevilor de liceu –

Ești la liceu și te atrage mai mult să ai propriul business decât să fii angajat în viitor?

Transformă-ți visul de a deveni antreprenor în realitate, chiar din facultate! Mulți își doresc propria afacere, dar nu toți reușesc… poate pentru că nu dispun de tool-urile necesare care să îi ajute cu adevărat în mediul antreprenorial.

Pornirea unui business presupune o serie de etape de parcurs și este un proces care include provocări și riscuri. Nimic nu te poate pregăti cu adevărat în această călătorie, însă poți învăța de la persoanele care au trecut deja prin asta.

Participă gratuit la webinarul cu Alina Bălan, Facilitator, Workshop designer & Trainer, și află cum poți genera o idee de business care răspunde unei nevoi reale, cu un risc minim.

13/03/2024, 17:00-18:30, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Alina Bălan

Facilitator, Workshop designer & Trainer

Alina este pasionată să ajute companiile să dezvolte produse, servicii și procese centrate pe om, printr-o abordare co-creativă, care încurajează colaborarea.

În perioada petrecută în calitate de partener al Design Thinking Society, ea a dezvoltat și livrat, împreună cu colegii săi, proiecte de co-creare și training-uri pentru clienți precum BCR, Carrefour, Deloitte, EY, Google, HP ING. , Leroy Merlin, Lidl, OAR, OTP, Raiffeisen Bank.

Înainte de a se alătura Design Thinking Society, pe parcursul a peste 14 ani petrecuți în unele dintre cele mai mari companii de media/branding/PR și publicitate din România, Alina, împreună cu echipele sale, a creat și implementat campanii de PR/publicitate premiate și evenimente complexe atât pentru companii locale, cât și pentru unele globale.

În prezent, ea este și lector la The Entrepreneurship Academy, predând ”Service Design and Innovation” și, de asemenea, mentor pentru Founder Institute, cel mai mare accelerator de pre-seed din lume.

Ce vei afla

Pe 13 martie, de la 17:00, Alina Bălan îți va spune mai multe despre:

  • Cum identifici nevoile reale ale clienților tăi
  • Cum poți defini corect problema pe care business-ul tău o rezolvă
  • Cum generezi o idee de business care răspunde unei nevoi reale
  • Cum poți prototipa o idee, pentru a aduce rapid la viață ideea ta
  • Cum îți poți testa ideea ta, înainte de a investi timp și bani în dezvoltarea ei

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru webinarul oferit de EA – The Entrepreneurship Academy.

Înscrie-te acum

Partenerii noștri