Studenții EA – The Entrepreneurship Academy: vânzări de 1,5 milioane de euro

Studenții noștri ne dovedesc în fiecare an că pasiunea și determinarea pot duce la îndeplinirea obiectivelor. Astfel că, în anul universitar 2021-2022, studenții EA – The Entrepreneurship Academy au generat vânzări de peste 1,5 milioane de euro din propriile business-uri, incubate în cadrul facultății. Printre cele mai cunoscute business-uri care au fost dezvoltate în cadrul facultății amintim: Flip.ro, The Outfit, Glow2Go, Fustițe cu Luminițe, Confidas sau Difrnt. 

Toamna se numără afacerile studenților EA – The Entrepreneurship Academy 

În timp ce ne aflăm alături de o nouă generație de studenți plini de idei, ne oprim o clipă pentru a ne bucura de rezultatele înregistrate din anul universitar 2021-2022: 

  • 34 de absolvenți, dintre care peste 60% au propriul business;  
  • 62 de business-uri active și 15 idei în testare ale studenților încă în program;   
  • 33 de experți în antreprenoriat și managementul afacerilor, implicați în procesul de predare;  
  • 5 mentori de business și 7 team coachi 
  • 8 produse minime viabile (MVPs). 
Studenții EA – The Entrepreneurship Academy, coordonați de specialiști 

Studenții noștri sunt într-un proces continuu de învățare, iar pe perioada studiilor, proiectul lor este să dezvolte un business. Afacerile lor generează venituri, au proprii clienți, iar ei dezvoltă și îmbunătățesc servicii și produse, așa cum face orice antreprenor, alături de mentori cu experiență cum ar fi Dan Toma – Digital Marketing Director Zitec, Florentin Popescu – Branch Manager Adecco sau Raluca Radu – Senior Talent Acquisition Partner Capgemini 

Admiterea la EA – The Entrepreneurship Academy, un proces interactiv

Comparativ cu facultățile clasice, pentru a studia business și antreprenoriat în cadrul EA – The Entrepreneurship Academy, elevii noștri nu dau examen, ci trec printr-un proces de admitere interactiv – înscriere online pe baza CV-ului, a două eseuri și a unui video. În plus, participă la Bootday, o zi în care experimentează viața de student și rezolvă o provocare de la un business real. Ultimul pas este un interviu scurt cu echipa de admitere. 

Pentru a-și dovedi spiritul antreprenorial, tinerii pot da admiterea încă din clasa a XI-a și își pot achita taxa de studiu cu ajutorul burselor, metodelor de finanțare și sponsorizare puse la dispoziție de facultate.  

Studenții care își doresc propria afacere sau vor să devină oameni de business în companii cu renume învață la EA – The Entrepreneurship Academy despre 

  • antreprenoriat; 
  • lucrul în și cu o echipă;  
  • abilități integrate: legi, promovare, finanțe, management de proiect și leadership. 
Antreprenoriatul – un obiectiv și un mindset

Alexandru Ghiță, CEO al EA – The Entrepreneurship Academy susține că antreprenoriatul reprezintă un mindset care aduce valoare oricărui business, fie el start-up sau unicorn. La EA – The Entrepreneurship Academy ne propunem să ajutăm tinerii care aleg acest drum, într-un mediu academic în care oferim sprijin și oportunități celor care vor să-și deschidă un business sau visează să lucreze în acest domeniu.  

Aplicațiile la EA sunt deschise. Verifică aici care este următorul deadline! 

Vrei să afli mai multe despre EA - The Entrepreneurship Academy?

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri