(24-26 Octombrie)

Antreprenoriat
de la A la Z
în 3 zile

Ești elev în clasa a XI-a sau a XII-a și te gândești că într-o zi o să ai propriul business sau îți dorești să lucrezi într-o poziție de top management? Then join us la Spark Days!

Ai parte de 3 zile de experiențe cool și învățare practică unde poți afla cum funcționează un business și de ce skill-uri ai nevoie pentru a-ți deschide propria afacere!

Spark Days se va desfășura în București, la sediul EA – The Entrepreneurship Academy (str. Semilunei, nr. 4-6)

Antreprenoriat <br><b>de la A la Z</b><br> în 3 zile Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse Spark Week

De ce să participi?

Lucrezi în echipe de lucru și să îți dezvolți skill-urile de comunicare

Participi la workshop-uri create special pentru nevoile fiecărui antreprenor la început de drum

Primești feedback constant de la experții noștri

Rezolvi o problemă reală de business

Discuți direct cu antreprenori cu succes și afli poveștile lor

Câștigi premii pentru performanța ta

Cum arată programul Spark Days?

Evenimentul se va desfășura în București,
la sediul EA – The Entrepreneurship Academy (str. Semilunei, nr. 4-6)

Luni, 24 Octombrie

11:00 - 11:20 Opening the event
11:20 - 12:00 Getting to know each other
12:00 - 12:45 Lunch Break
12:45 - 14:45 Workshop - TeamWork
14:45 - 15:00 Coffee Break
15:00 - 16:15 Entrepreneurial Talk
16:15 - 16:30 Break
16:30 - 17:30 What's the challenge?
17:30 - 18:00 Closing the day
18:00 - 20:00 Dinner

Marti, 25 Octombrie

10:00 - 10:30 Intro & reflection in group
10:30 - 11:30 Entrepreneurial Talk
11:30 - 11:40 Break
11:40 - 13:00 Workshop - Problem Solving
13:00 - 13:45 Lunch Break
13:45 - 15:00 Workshop - Presentation Skills
15:00 - 15:15 Break
15:15 - 18:00 Team Working Session/ Solving the brief
18:00 - 20:00 Dinner

Miercuri, 26 Octombrie

10:00 - 10:15 Intro
10:15 - 11:00 Entrepreneurial Talk
11:00 - 11:15 Break
11:15 - 11:45 Feedback Session
11:45 - 12:45 Pitch Session
12:45 - 13:30 Lunch Break
13:30 - 14:00 Final Thoughts & Announcing the winners

De ce să te înscrii acum?

Beneficiezi de reducere pentru întregul program în funcție de data de înscriere!

Early Bird
250 RON 19.09 - 4.10.2022
Normal
300 RON 5.10 - 15.10.2022
Late register
400 RON 16.10 - 20.10.2022

Premiile Spark Days

5 burse de 2000 EUR

Participi la Spark Days ca să afli mai multe despre business și antreprenoriat sau te gândești să îți deschizi în viitor propria afacere?

Atunci avem o super oportunitate pentru tine – dacă pe parcursul celor 3 zile de Spark Days arăți că ai aptitudini antreprenoriale și ești selectat de echipa de admitere, ai acces la o bursă de 2000 EUR* la singura facultate de business din România care te va ajuta să-ți construiești propriul business.

*bursa va fi folosită pentru a acoperi o parte din taxa de școlarizare pentru programul de licență EA – The Entrepreneurship Academy

Gadgeturi cool

Ca viitor antreprenor, tehnologia îți va fi cea mai bună prietenă. Tocmai de asta, punem la bătaie și 5 smartwatch-uri AIX* pentru echipa câștigătoare Spark Days.

*valoarea produselor este de 500 lei / elev din echipa câștigătoare

Invitații Spark Days

Andrada Borda

Head of Marketing & Partner BRAND MINDS

Andrada Borda este Head of Marketing BRAND MINDS - brand internațional de business events, care adună la un loc experți de business cunoscuți la nivel global.
Cu o experiență consistentă în strategie de comunicare, adunată în ultimii 10 ani și studii în advertising, Andrada a dezvoltat și implementat strategii de marketing integrate pentru o varietate de branduri, acoperind industrii precum pharma, hospitality, educație, iar acum - evenimente de business.
Principalele ei puncte forte sunt reprezentate de analiza critică și recunoașterea pattern-urilor în tactici de marketing, care o ajuta în personalizarea strategiilor integrate pentru amplificarea conversiilor.

Anca Dumitrescu

Fondator Academia Vreau să fiu Stewardesă & Philocaly

Anca face antreprenoriat de 10 ani. A început în 2012, iar de atunci se ocupă de cel mai mare centru de pregătire și recrutare însoțitori de bord din România - Academia Vreau să fiu Stewardesă. În 2020, a dat curs unei pasiuni mai vechi - decorațiunile interioare vintage - și a creat Philocaly, un magazin cu obiecte vintage de colecție pentru casă.
Pentru Anca, lucrul cu oamenii și metodele alternative de educație sunt cele mai mari bucurii din cariera sa. Trainer de aviație și recrutor cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Anca iubește să ofere experiențe unice de învățare la cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă și să îi motiveze pe cursanții ei să țintească cât mai sus din punct de vedere profesional. De la înființarea Academiei Vreau să fiu Stewardesă și până azi, s-a specializat constant în domeniul aviației, a creat noi metodologii de curs și a format peste 3000 de însoțitori de bord, care azi lucrează pentru cele mai mari companii aeriene din lume.

Monica Aliman, Team Coach @EA

Fondator Pain Plaisir

Monica Aliman are o experiență vastă în management și este fondatoarea Marketing Outsourcing și co-fondatoare a brandului Pain Plaisir.
„Iubesc ceea ce fac datorită schimbului dintre ceea ce am de oferit și de împărtășit și ceea ce primesc și descopăr. La EA- The Entrepreneurship Academy este vorba despre un mediu constructiv, colaborativ și autonom în care creștem cu toții.”

Vlad Ungureanu, Business Mentor @EA

Fondator & CEO Start Casa

Vlad Ungureanu este un tânăr antreprenor pasionat și motivat, cu un background profesional ce ține și de corporație, dar și de antreprenoriat. În momentul de față, conduce Start Casa , un start-up bazat pe tehnologie care a fost fondat acum 4 ani. Business-ul propune un serviciu inovativ de design interior care a crescut constant de la momentul lansării. În cadrul EA- The Entrepreneurship Academy, Vlad este unul din business-mentorii care sprijină tinerii studenți antreprenori să construiască și să-și dezvolte ideile de business.

Sandra Jitianu

Co-Fondator Mental Fitness

Sandra Jitianu este consultant în management și coach acreditat ICF, cu experiență de 15 ani în transformare organizațională, managementul schimbării și management de proiect. Este fondator Ideograf, co-fondator Mental Fitness România și partner la Atnnovate și deține un Executive MBA de la CEU Business School. Sandra are +15 ani de experiență în proiecte de transformare și dezvoltare pentru peste 60 de clienți din domenii precum IT și inginerie, servicii financiare, servicii profesionale, producție, utilități sau retail din România, Rep. Moldova, Elveția, Spania și Germania. Sandra a fost lector la EA – The Entrepreneurship Academy și acum predă cursurile de management al resurselor umane și Organizational Behavior în programele de Undergraduate și de Master ale BISM – Bucharest International School of Management.

Mihai Guran

Fondator Attnovate.com

Expert în scalare de business, strategie, vânzări și marketing, Mihai Guran este fondator al Atnnovate.com și a lucrat cu peste 30 de startup-uri Tech precum 123FormBuilder, Machinations, TypingDNA, Soleadify si PROCESIO în ultimii patru ani, bazându-se pe o experiență de peste 25 de ani la nivel regional și global, în roluri-cheie în corporații precum Dell sau firme locale în dezvoltare accelerată precum Bitdefender.
Începând din 2019, Mihai s-a alăturat asociației TechAngels Romania și a fost ales VicePreședinte în 2020, dorind să contribuie la dezvoltarea mediului investițional Tech din România, atât prin sprijinirea startup-urilor care doresc să atragă fonduri, cât și prin dezvoltarea organică a asociației, inclusiv prin atragerea de noi membri. De asemenea, Mihai a investit intr-un portofoliu de peste cincisprezece startup-uri Tech, cu o parte din ele lucrând în mod activ la programe de accelerare, începând de la dezvoltarea strategiilor de business, proceselor de vânzări și marketing, până la recrutare si on-boarding.
Absolvent al UPB ca inginer electronist și pasionat de tehnologie, Mihai are și titlul de Master în Business Administration al Henley Business School, Reading University, UK, fiind adeptul învățării continue și al menținerii unui nivel ridicat de expertiză. De curând, Mihai a obținut mai multe certificate în strategie de business și analiză financiară de la Harvard Business School online.

Radu Ștefan, Alumni EA

Fondator Brand Labs Advertising

Radu Ștefan este absolvent EA- The Entrepreneurship Academy și face parte din prima generație de studenți. Și-a început drumul ca antreprenor cu o agenție de marketing, iar în timpul studenției a încercat să pună în practică mai multe idei de business. Ca în majoritatea cazurilor, unele au funcționat, din altele recunoaște că doar a învățat. În ultimii ani, a fost partener într-o franciză și a preluat un start-up care se ocupă de livrarea de abonamente de vin.

Provocarea Spark Days