Rotating Circle Rotating Circle Rotating Circle

Ai 30% din abilitățile unui antreprenor.  

Este important să înțelegi că mulți antreprenori de succes au pornit de la un nivel similar și au evoluat pe parcursul timpului. Există multe aspecte în care poți să lucrezi pentru a dezvolta aceste abilități antreprenoriale. Un început bun ar putea fi focalizarea pe gestionarea riscurilor, luarea deciziilor și dezvoltarea abilităților de comunicare.

Poate că nu te consideri încă un antreprenor sau nu te-ai gândit la tine ca la o persoană care deține propria companie. Cu toate acestea, este important de menționat că în fiecare dintre noi poate exista un spirit antreprenorial, care poate fi cultivat și dezvoltat în timp.

Participarea la evenimente și formarea în domeniul antreprenoriatului reprezintă pași esențiali pentru a-ți dezvolta cunoștințele și pentru a-ți maximiza potențialul. Cu efort și determinare, ai toate șansele să faci progrese semnificative.

Ce poți face mai departe?

Pentru cei ca tine, dornici să afle mai multe despre antreprenoriat, am creat o serie de evenimente gratuite în care poți interacționa direct cu antreprenorii și experții din comunitatea EA – The Entrepreneurship Academy, dar și cu studenții noștri antreprenori. 

Mai mult, prin intermediul evenimentelor noastre poți învăța sau dezvolta skill-uri antreprenoriale și poți auzi povești inspiraționale ale tinerilor ca tine, care și-au deschis propriile business-uri încă din facultate.  

Partenerii noștri