Proces de recomandare

Recomandă-ne studenți și te recompensăm!

Dacă ai în jurul tău elevi și studenți pasionați de antreprenoriat pe care îi consideri potriviți pentru facultatea noastră, povestește-le despre noi! Iar dacă aceștia devin studenți, primești de la noi „un mulțumesc” în valoare de 400 EUR pe care îi poți folosi tu sau îi poți dona studentului pe care l-ai recomandat. 

Iată cum arată procedura de referral/ recomandare:

Pasul 1 – Folosește resursele noastre atunci când discuți cu elevii/ studenții

Pasul 2 – Informează-ne despre persoana pe care o recomanzi

Ca să putem urmări progresul viitorului aplicant, te rugăm să ne dai atât datele lui/ ei de contact în acest formular, cât și datele tale de contact. În acest fel, te putem ține la curent cu statusul persoanei, îți putem spune dacă a aplicat sau nu și te putem contacta pentru detalii ulterioare legate de plată.  În urma completării formularului, vom contacta persoana respectivă pentru a-i cere acordul pentru stocarea datelor de contact în baza noastră de date. În cazul în care este de acord, îi vom oferi sprijin pentru a aplica.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, te rugăm să o contactezi pe Adina Cristescu, Marketing Manager, la adina.cristescu@entreprenation.ro sau la numărul de telefon: +40.745.632.464.

 Pasul 3 – Te vom ține la curent cu progresul oamenilor recomandați în procesul de admitere

 O dată pe săptămână te vom ține la curent cu statusul celor pe care i-ai recomandat. 

Pasul 4 – Cum și când primești cei 400 EUR?

Condițiile pentru intrarea în posesia celor 400 EUR sunt ca persoana recomandată sa fie acceptată și să-și confirme locul la facultate, plătind depozitul de 900 EUR. Te vom contacta pentru a-ți cere o factură în baza căreia să facem plata în valoare de 400 EUR către tine. Alternativ, dacă îți dorești să sprijini viitorul student cu această sumă, îi putem face un discount din taxa de școlarizare de 400 EUR. 

 

Partenerii noștri