Sebastian Coșoveanu

Bună ziua!

Numele meu este Coșoveanu Sebastian Ionuț și mă bucur că am oportunitatea să fiu auzit de dumneavoastră.

Sunt un elev foarte ambițios ce reușește să îndeplinească ceea ce își propune. Pot să vă spun despre mine că am reușit să înțeleg această zonă de business datorită activităților mele de voluntariat. Am avut oportunitatea de a înțelege anumite procese și am reușit să generez un profit remarcabil datorită skillurilor mele (profit 4000 de lei/lună). Totodată, în aceleași activități de voluntariat, am reușit să coordonez o echipă de voluntari timp de trei luni. Atunci mi-am dezvoltat unele dintre cele mai importante calități, leadershipul.

Îmi propun ca pe viitor să îmi creez și să îmi cresc propria afacere. Afacerea pe care doresc să o înființez este bazată pe detailing auto. Ce este special la această afacere este mobilitatea ei. Oriunde, oricând se poate produce acest proces de detailing auto. Cu ajutorul acestei companii îmi propun sa colaborez cu firme de protecție a mediului și să organizez campanii de ecologizare. Totodată îmi propun să ofer locuri de muncă oamenilor ce au nevoie de acest lucru, postul de detailer fiind disponibil și pentru persoanele fără licență în tinichigerie.

Situația familiei mele nu este nici una precară, dar nici una foarte înstărită. Pentru studiile mele, părinții mei și-au propus să facă un credit de nevoi personale, însă nu va fi suficient. Stresul oferit de acest credit este imens. Pentru taxa de școlarizare voi fi capabil sa acopăr numai 4000 de euro în acest an, așadar ar mai rămâne 5000 de euro pentru anul acesta. Desigur, această sumă este imensă și orice ajutor din partea dumneavoastră ar fi de mare folos și foarte apreciat.

Mă bucur că ați avut un moment pentru a mă face auzit. Sunt deschis tuturor oportunităților pe care le voi avea în cale.

Sebastian Coșoveanu

0757 923 044

seby020605@gmail.com

Linkedin Profile

 

 

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri