Bună ziua,

Mă numesc Mara și aș fi recunoscătoare dacă mi-ați asculta povestea și m-ați ajuta pentru a putea sa îmi urmez visul.

Așa cum am menționat mai sus, numele meu este Garcea Mara, am 18 ani și provin dintr-o simplă familie din Brașov. Timp de aproape 8 ani am urmat Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil”, lucru care m-a ajutat mult în dezvoltarea pe parte critică, dar și organizatorică, eficiența fiind un lucru foarte important în informatică. Deși liceul meu este pe profil real, tot timpul am fost o persoană sociabilă căreia i-a plăcut să lucreze în voluntariat. De mică am urmat-o pe mama mea prin diferite voluntariate, iar atunci când am crescut, am urmat același drum. Din anul 2020, m-am înscris în asociația Interact, un voluntariat pentru adolescenți care pot spune că mi-a format drumul în viață. După ce am lucrat la multe proiecte, am devenit secretara asociației, moment în care mi-am descoperit pasiunea pentru organizarea evenimentelor, dar și multe alte skill-uri de care nu eram conștientă până în acel moment.

În viitor, mi-ar face plăcere să continui pasiunea pe care am descoperit-o făcând voluntariat, aceea fiind organizarea evenimentelor. Anul trecut am avut oportunitatea să lucrez la festivalul Massif din Poiana Brașov unde am luat scurte interviuri artiștilor. Cele 3 zile petrecute alături de marii organizatori ai festivalului m-au făcut să realizez că pot face lucruri extraordinare îndrumată de oamenii potriviți, de aceea aș dori să urmez The Entrepreneurship Academy.

Chiar dacă am avut o copilărie minunată, am crescut într-o familie monoparentală. Când aveam 4 luni, tatăl meu a decis să se despartă de familia noastră, realizând că nu este potrivit în creșterea unui copil. Acest lucru a făcut ca situația financiară a familiei mele să nu permită plata în totalitate a facultății pe care doresc să o urmez. Cu toate acestea, mama mea își dorește din tot sufletul să-mi urmez visul, însă nu îi este tocmai ușor, taxa de școlarizare fiind prea mare pentru a putea fi acoperită de către ea.

Îmi propun să acopăr taxa de școlarizare cu ajutorul bursei de voluntariat și bursei oferite de către cei de la NN. Cei 11.000€ care rămân de plătit pentru cei 4 ani de studiu în urma obținerii burselor vor fi acoperiți de către mama mea și cu ajutorul sponsorizărilor pentru care as fi foarte recunoscătoare.

Vă scriu cu speranța că ați putea sa mă ajutați în realizarea visului meu și în urmarea facultății pe care o doresc. Orice sumă contează mult pentru mine și mama mea.

Multe mulțumiri,

Garcea Mara

0731 523 979

mara.garcea@gmail.com

Linkedin Profile

Vrei să afli mai multe?
Stabilește-ți o întâlnire individuală cu un Admission Specialist

Partenerii noștri