Open Days

Fie ca ești pasionat de IT, fashion, marketing, vrei să-ți creezi propriul tău festival de muzică sau ai descoperit o nevoie într-o nișă de consumatori, EA – The Entrepreneurship Academy este locul care te poate ajuta să-ți transformi ideea într-un business.

 

Descoperă singura facultate din România care te ajută pe parcursul celor 4 ani de licență să-ți construiești propria ta afacere.

16/11/2022, 17:00-18:30, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce vei afla

Indira Abdulvoap (Expert EA) și Dragoș Buzzi (Team Coach EA) îți vor povesti totul despre programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză, care te va ajuta să acumulezi competențele necesare realității de business curente și să-ți dezvolte un mindset antreprenorial printr-un model educațional unic, testat de 20 ani în alte universități din Olanda, Finlanda, Spania. 

 

Vei putea discuta și afla de ce:

 

  • EA – The Entrepreneurship Academy este diferită de alte facultăți de business din țară și din străinătate;
  • Deschizi propria firmă de exercițiu din primul an de facultate;
  • Profesorii sunt experți și oameni de business;
  • Vei avea business & team coaches care te vor ajuta să-ți dezvolți propriul business și care este rolul lor în cadrul facultății;
  • Care sunt rezultatele studenților și absolvenților EA până în prezent.

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

 

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru Open Day EA – The Entrepreneurship Academy cu experții facultății!

Înscrie-te acum
Indira Abdulvoap
Expert EA - The Entrepreneurship Academy
Dragoș Buzzi
Team coach EA - The Entrepreneurship Academy