Open Days

Fie ca ești pasionat de IT, fashion, marketing, vrei să-ți creezi propriul tău festival de muzică sau ai descoperit o nevoie într-o nișă de consumatori, EA – The Entrepreneurship Academy este locul care te poate ajuta să-ți transformi ideea într-un business.

 

Descoperă singura facultate din România care te ajută pe parcursul celor 4 ani de licență să-ți construiești propria ta afacere.

16/11/2022, 17:00-18:30, Zoom. Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Ce vei afla

Indira Abdulvoap (Expert EA) și Dragoș Buzzi (Team Coach EA) îți vor povesti totul despre programul de licență de 4 ani, cu predare în limba engleză, care te va ajuta să acumulezi competențele necesare realității de business curente și să-ți dezvolte un mindset antreprenorial printr-un model educațional unic, testat de 20 ani în alte universități din Olanda, Finlanda, Spania. 

 

Vei putea discuta și afla de ce:

 

  • EA – The Entrepreneurship Academy este diferită de alte facultăți de business din țară și din străinătate;
  • Deschizi propria firmă de exercițiu din primul an de facultate;
  • Profesorii sunt experți și oameni de business;
  • Vei avea business & team coaches care te vor ajuta să-ți dezvolți propriul business și care este rolul lor în cadrul facultății;
  • Care sunt rezultatele studenților și absolvenților EA până în prezent.

Unde va avea loc?

Evenimentul este 100% online și gratuit.

 

Înscrie-te și vei primi pe email linkul de zoom pentru Open Day EA – The Entrepreneurship Academy cu experții facultății!

Înscrie-te acum
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Indira Abdulvoap

Expert EA - The Entrepreneurship Academy

Indira Abdulvoap a activat 7 ani într-o multinațională ca CMO și apoi GM. În 2014, a părăsit multinationala pentru antreprenoriat. În 2020 a făcut un exit din compania construită. În 2017 – 2018 a luat un mandat de CEO al celui mai mare producător din țara de produse bio alimentare. Din 2020 a devenit General Manager Logiscool România

Din 2021 devine Business Mentor EA – The Entrepreneurship Academy, din 2021 predă antreprenoriat copiilor de școala primară, iar în 2022 este Expert EA – The Entrepreneurship Academy.

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse
Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse

Dragoș Buzzi

Team coach EA - The Entrepreneurship Academy

Dragoș Buzzi a activat în 3 multinaționale, iar ulterior a primit invitația de a lucra în educație, alăturându-se Universității Alternative pentru a construi o educație mai bună.

A devenit apoi Coach și Facilitator de Învățare în prima facultate de antreprenoriat din Europa de Sud-Est – EA – The entrepreneurship Academy, unde dorește să-și provoace studenții pentru a-și depăși limitele și să-i asiste în drumul lor către succes.

Rotating Elipse Rotating Elipse Rotating Elipse